Före- och efterbilder, Dagens make-up-tatuering

Idag var jag som sagt och tatuerade eyeliner och ögonbryn.

Det var en lite större procedur än vad jag kom ihåg – gjorde eyeliner för typ 7 år sen – men kom inte riktigt ihåg att det var en sån här ändå avancerad grej man gör. Bitvis gjorde det ont och var obehagligt.. inget mot att göra en vanlig tatuering såklart, men jag tyckte inte det var en räkmacka kan jag inte säga.. Jag fick höra att jag troligen inte hade en hög smärttröskel, som jag trodde haha 🙂

Men det blev det ju himla fint och jag kan nu känna mig helt ok fin även utan en gnutta smink! Bara en sån sak! 🙂 Här är en före- och etterbild. Jag ska på ett återbesök till, så det är inte riktigt klart än – men ni kan få en idé om hur det kommer bli. Och det var jättefint att vara på Stockholms Beauty Center och Lotten som gjorde mina ögon var supertrevlig, så jag kan verkligen rekommendera salongen.

Före dagens tatuering av eyeliner och ögonbryn
Före dagens tatuering av eyeliner och ögonbryn
Efterbild! En del färg kommer att ramla av och ögonbrynen kommer bli lite mindre sa hon.
Efterbild! En del färg kommer att ramla av och ögonbrynen kommer bli lite mindre sa hon. Det blir nog himla fint tror jag! Eller vad säger du?

5 thoughts on “Före- och efterbilder, Dagens make-up-tatuering

    1. Japp 🙂 Verkligen 🙂 Jag kommer nog vilja ha en del smink ändå fast skönt att kunna slippa en del dagar när man inte vill 🙂

Comments are closed.