Före- och efterbilder på en drömvåning!

Så kul att nu äntligen få se mäklarbilderna ifrån den homestaging vi gjort på Rådmansgatan. Det är en riktig drömvåning verkligen!

Jag hjälpte mina urtrevliga kunder med att projektleda ett rätt stort målararbete. Väggarna i flera rum samt mycket av snickerierna målades i vitt. Golvet i två rum målades med vit golvfärg. Sedan genomförde vi en homestaging nivå mellan, d.v.s. först coachades kunderna i vad de skulle ta bort och sedan kom vi in med en del möbler och så belysning, tavlor, speglar, kuddar, mattor, gardiner, massor av övrig rekvisita och så såklart växter, snittblommor och frukt.

Kunderna blev jättenöjda, så det var himla kul och ni kan ju se vilken stor omvandling det blev.

Här är före- och efterbilderna. Anlita gärna Ribbing Styling för att få ut ett så högt försäljningspris som möjligt. info@ribbingstyling.se 070-734 05 21

Vardagsrummet före styling, som vi möblerade om helt.
Det underbara vardagsrummet efter. Alltså vem skulle inte vilja bo här, med den underbara takhöjden och allt!? Kunden tog bort mycket möbler och så gjorde vi en total-rokad i rummet. Soffan flyttades till en central plats i rummet, så den är det första man ser när man kommer in och så flyttades matplatsen från höger till vänster sida av rummet. Vi kom in med en ljus matta, tavlor, belysning, kuddar, plädar och fårskinn. Soffan, som hade några år på nacken, blev som ny med våra kuddar och plädar.
Vardagsrummet för igen.
Och efter. TVn togs bort, vilket gjorde rummet ljusare och luftigare.
Vardagsrummet före från andra hållet och in mot ett av sovrummen.
Vardagsrummet mot sovrum efter.
Sovrum före.
Sovrum efter
Sovrummet före. Hade visst ingen bild i perfekt vinkel som efterbilden. Men här ser ni tapeten som jag rekommenderade att de skulle måla vit.
Sovrummet efter vitmålat.
Master bedroom före.
Master bedroom efter. Vi bytte till ljusare gardiner, ljust överkast, nya prydnadskuddar och en liten spegel över sängen ger en lite lyxigare känsla.
Köket före.
Köket efter. Här kom vi in med ett vitt bord, en matta som ringar in matplatsen, fårskinn och kuddar på bänken bakom bordet mm.
En till efterbild på köket från andra hållet.
Balkongen före.
Balkongen efter. Vi utgick ifrån kundens stolar och tog in ett litet bord, fårskinn, plädar, kuddar, en matta, lite växter mm.
Balkongen efter igen.
Sovrum före.
Sovrummet efter. Golvet har målats vitt i det här rummet, det har rensats mycket på saker och vi kom in med matta, överkast, kuddar, pläd mm.
Sovrummet före.
Sovrummet efter.
Hall in mot vardagsrummet före.
Hall före.
Hallen efter. Har har mycket möbler tagits bort och det har målats vitt.
Den yttre hallen före.
Hallen efter. Golvet och väggarna har målats vita och den öppna hylla har dolts mm.
Badrummet före.
Badrummet efter.

Det var ett så roligt uppdrag det här! Älskar mitt jobb! 🙂 Hoppas du fått lite nya idéer och inspiration. Kom gärna med kommentarer här.

Den här våningen kommer snart ut på hemnet. Men redan nu kan du se den på Fastighetsbyrån klicka här