Före- och efterbilder, styling Kungsholmen! :)

Äntligen fick jag nu mäklarbilderna ifrån fotograferingen på Olof Gjödingegatan 2. Det var ett roligt uppdrag. Vi utgick här ifrån en del av vår kund Elisabeths egna möbler, belysning och rekvisita. I den här våningen passade det med en lite glammig city-stil, och det var också den stil Elisabeth redan hade i bostaden. Här är före- och efterbiilderna!

Förebild på vardagsrummet.
Vardagsrummet efter. Vi bad Elisabeth ta bort det kraftiga mörkbruna matbordet med kraftiga stolar, det mörka skåpet, bytte till en ljus matta och så flyttade vi kristallkronan till en central plats i taket. Guld-sideboardet från sovrummet flyttade vi in hit. Och så satte vi upp fina benvita silkesgardiner, dukade upp på bordet och ormade med prydnader och växter.
Före
och efter.
Rummet med den öppna spisen före.
Rummet med den öppna spisen efter. Här gick vi in för att ljusa upp den fina men lite mörka lila soffan med massor av ljusa plädar, kuddar o.s.v. och satte upp en spegel för att öppna upp rummet ytterligare. Sen kom vi in med många ljushållare och övriga prydnader.
Efterbild från andra hållet.

Lite mysbilder.. Är inte blommorna grymma? Love them! 🙂
Förebild på kontoret som blev ett barnrum.
Det lilla kontoret omvandlade vi till ett sött barnrum. Himla kul att jobba med! 🙂 Ni kanske känner igen bordet som jag målade i blå- och rosa-metallic-färg.
Hallen före.
Hallen efter. Hallen målades vid och rensades på mörka möbler och personliga tavlor och speglar.
Köket före.
Köket efter. Här bytte vi tal ljusare möbler och matta och ko in med prydnader som gav en varm, ljus känsla.
Sovrummet före.
Och efter. Vi ljusare upp genom att ta bort mörka tavlor, möbler och kom in med ljusare gardiner, matta, tavla, överkast och pläd. Vi ljusare upp den mörkbruna sängen med massor av kuddar som delvis täckte lite av sängramen och så bäddade jag med ett fint och kul/fint bedset i vitt med blåa leoparder. Vill ha själv! 🙂

Kul nog blev vår kund Elisabeth väldigt nöjd med stylingen vi gjorde hos henne. Hon sa att hon tyckte det blev ”otroligt fint” och ”verkligen bra” och att barnrummet blev ”jätte bra”. Elisabeth undrade om hon kunde skriva/berätta någonstans att Ribbing Styling gjort jobbet 🙂 Men vi kom fram till att jag skulle lägga fram visitkort på visningarna. Kul! 🙂 Hon sa att hon nu även eventuellt ville ha vår hjälp med inredningen i hennes nya våning vid Karlaplan. Det vore himla skoj! 🙂

Jag är så inne på inredning och styling nu hela tiden. När jag simmade idag höll jag på och möblerade en kommande homestaging i huvudet. Ja det är ett roligt jobb jag har och jag har känt på sistånde att jag är så tacksam att det gått så bra hela tiden från ”nyuppstarten” (även om jag ändå oroat mig en del). Många jobb har vi haft och det verkar bara bli fler! Jag verkar helt klart vara på min rätta plats och jag gör verkligen det jag älskar att göra. Affirmationer funkar verkligen så det ska jag fortsätta med. Glömmer bort det ibland men när jag tänker efter får jag det bevisat gång på gång och mina affirmationer infrias en efter en. 🙂 Hur går det för dig? Affirmerar du för att nå dina mål? Kram

Anlita gärna oss på Ribbing Styling för hjälp med homestaging, renovering eller inredning. www.ribbingstyling.se, info@ribbingstyling.se, 070-734 05 21.

Klicka här för att komma till Olof Gjödingegatan 2 på Svensk Fastighetsförmedling.

One thought on “Före- och efterbilder, styling Kungsholmen! :)

Comments are closed.