Från barnkaos till rinnande tårar i La La Land

Dagen började rätt hyfsad.. Gjorde våfflor som vi alla mumsade i oss. Pallar inte att bara äta tråkig gröt eller fil varje dag! Basta! Gott var det, även om det är lite svårt att njuta av måltider med barnen nu. Sen var jag Mange iväg lite och jag kom efter mycket om och men ut med barnen.

Wille blev helt vild av att åka på en liten skruttig musse pigg bil..

Läskigt, kolla här!

Underbart fin, solig dag på Essingen. Barnen skulle ”fiska” vid vattnet.. Lite läskigt, de sprang typ åt olika håll och ville prompt ner till vattnet..

Efter vi kommit in kändes det som det började bli mer och mer kaosigt och spåra ut med barnen.. Laura var övertrött så hon var extra grinig. Det nådde ett slags kaos-peak när alla bara skrek och grinade, det var stök överallt, det spilldes ut grejer, kladd kladd, saker rasade, barnen gjorde sig illa.. Ja ni som har barn kanske vet hur det kan vara när allt bara skiter sig totalt.. Puh! Känns som att veckorna går hyfsat bra nu men på helgerna känns det helt ohanterligt emellanåt ): Vi hade i alla fall en barnvakt inbokad och en barnfri kväll i sikte att pusta ut på tack och lov! Life-saver ibland verkligen!

Helt slut, nollställd och total-redo för en barnledig kväll!
Lämnar med varm hand över till vår bohemiska, fina barnvakt här på ön. Här med sin dotter Flora. Observera att hon helt enkelt slår sig ner på marken så här mitt i vintern 🙂
Slurp, slurp 🙂 Väntar på mat på en grekiskt restaurang. Tar igen oss efter barnkaoset..
Grekisk mat brukar vara gott men tyvärr var det inte topp ikväll tyvärr.. Jaja skönt ändå att bara äta en måltid i lugn och ro!
Bio på Saga som det ska vara – en fin, gammal, stor salong och fullsatt!

Mysigt att vara på bio. Såg musikal-filmen La La Land. Det var en aningen deppig film om människor i Hollywood som försöker nå sina drömmar. Det är ett hårt klimat och verkligen en stad indelad i vinnare och förlorare. Störde mig på den kvinnliga huvudrollsinnehavaren som var sjukligt smal och som hade den typiska Hollywood inne-looken av en förkrympt flicka/docka med pyttelitet ansikte, stora, runda ögon och en näsa som ser opererad ut. Det verkar verkligen ha varit målet att ha en totalt (för männen) ohotande, flickaktig dock-kvinna.. Jaja..

Det var ändå verkligen en intressant och underhållande film som var oförutsägbar och annorlunda. OCH den berörde mig. Jag tror vi alla kan känna igen oss i att i våra hjärtan ha drömmar och vara rädda för att vi inte är tillräckligt bra och att vi inte kommer att lyckas uppnå dom. Jag kan känna ibland (även om jag gör så mycket jag älskar att göra) att jag borde ha sjungit mer och satsat mer på musiken t.ex. I en scen i filmen kändes det riktigt ont i hjärtat och tårarna började rinna..

När vi hämtade barnen efter filmen. Ullis sitter igen på marken 🙂 Hon skulle gå och mata fåglarna igen då när klockan var halv nio och det var bäckmörkt ute.. Ja why not?

Ok, that’s all for tonight folks.. Kram