Från flow till krasch!

Var just på väg att lägga ut ett inlägg igår om att jag hade sånt FLOW.. Men puh vilken pers! Åkte på riktig magsjuka igår kväll..

img_9243

J-klar va dålig man kan bli. Helt väck! Stapplade omkring här.. Kändes övermäktigt i detta läge att ta hand om barnen. Mange var lite krasslig också men lite bättre än jag så han fick ta i lite.. Som tur var somnade barnen ganska lätt.. och jag fick sova till typ 4.00.. Så vaknade Laura och var hungrig så jag fick göra välling till henne. Men när jag väl kunde somna om fick vi sova rätt länge allihop skönt nog.

Lite matt idag men har känt mig helt ok tack och lov. Alla magsjukebakterier verkar ha försvunnit. Det som är bra med att vara sjuk är att man släpper allt och vilar. Det är som jag ser det Universums sätt att meddela att man kört för hårt och det är dags att tagga ner. Enligt Attraktionslagen är anledningen till alla sjukdomar stress som satt sig i kroppen. Kroppen mår inte bra – det heter ju på engelska ”dis-ease”. Kroppen är inte i ett harmoniskt läge och då kan sjukdomar få fäste. Jag tror verkligen det stämmer till stor del. Tackar Universum för påminnelsen att jag måste ta det lugnt och ta hand om mig själv. Sovit flera timmar idag på dagen skönt nog. Som småbarnsmamma är man ständigt undersövd.. Stressnivåerna i mig har sänkts mycket i.o.m. det här – alltid något positivt med allt som är jobbigt.

2 thoughts on “Från flow till krasch!

  1. Skönt att du kunde vila lite idag då. ?Jag har ju samma läge. Matt av magsjukan måste jag försöka ta det lite lugnare. Ingen idé att köra över kroppen.

Comments are closed.