Från himmelriket till molnriket!??

Jaha då var vår första hela dag här nästan slut.. och jag är rätt färdig måste jag säga.. J-klar vad vi får jaga barnen.. och här finns det ju pooler och andra faror överallt o.s.v. Får hela tiden panik, för känns som ett barn typ alltid är borta. Wille är värst – han bara kutar iväg med en j-kla fart hela tiden.. Stressigt!

Pluttarna med pappa. Wille blev ansiktsmålad på en barnklubbsaktivitet han var på.

Men annars har det varit en bra dag.. förutom att vädret inte varit topp tyvärr! Hyfsat varmt och en del sol på förmiddagen, men på eftermiddagen mest molnigt och t.om. en miniskvätt REGN = INTE OK! ): Jaja.. känns ändå som ett hälsohem här jämfört med att vara hemma och bo bredvid essingeleden som vi gör.. Underbar luft här såklart och vi är ute hela dagarna såklart o.s.v. OCH det skulle snitta på en 23-24 grades resten av veckan såg det ut som så känns helt ok!

Wille fick en yummie klubba på barnkullen som Laura ville ha också..

 

Wille och Laura rev omkring i vanlig ordning. Full rulle!
Laura var i mycket bättre form idag. Utsövd och förkylningen nästan bra. Men ville inte ha finskor till klänningen utan coolare sneakers 🙂
Så här går det när man försöker få ett kort på sig själv och barnen – bilden förklarar läget rätt bra 🙂
Vi satt och försökte ta det lugnt lite innan middagen (men barnen satt inte direkt) – barnen fick lite frukt och dricka.
Försökte säga att: nej man får inte gå på sofforna… men men, lätt.. NOT!
Mysigt på kvällen – älskar kombon upplysta pooler, himlen och havet 🙂

Har känt mig känslomässigt lite upp och ner idag.. men men.. det är väl så jag är emellanåt.. och speciellt lätt hänt när jag är lite krasslig, har sömnbrist o.s.v. Det kanske blir en bättre dag imorgon på det planet OCH jag hoppas vi kan få lite hjälp med barnen så vi kan få ta igen oss lite och bara njuta också.. och träna skulle behövas också! Kram till dig min kära läsare! 🙂

2 thoughts on “Från himmelriket till molnriket!??

Comments are closed.