Från hurt-wannabe till vrak..

image

Vad hände? Hade tänkt publicera den här bilden idag och berätta att jag nu verkligen skulle ”ta tag i mig själv” nu och komma i form.. Nu ska jag komma iväg och träna mera, upptempo aerobics, nu ska de sista ”gravidkilona bort” osv… Men så blir det inte riktigt som jag tänkt..

Wille lägger sig i någotsånär tid men p.g.a. att barnen somnade sent på väg hem från shoppingen i Täby idag och vaknade först vid typ 17.30 så var Laura uppe och härjade till 23.30! Blä vad jobbigt.. Hon bad om ”another book, another book”.. och skrik och utbrott när jag släckte lampan.. så till slut orkade jag inte längre och hon fick titta på paddan ett bra tag tills hon till sist stupade där sent..

image

Puh.. sen blev jag nästan rädd när jag såg mig själv i spegeln.. snygg va? Vid det här laget känner jag inte någon jätte-hurt-inspiration.. Men men den kanske kommer tillbaka om man får sova lite i natt..