Från shopping till chockbesked! ):

Nya skor inköpta på Scorett. Det kultiga märket Moon Boot som tål minus 30! Borde räcka 🙂 Glittriga och metalliska såklart och jättesköna så jag är urnöjd! 🙂

Första dagen jag kommit ut på en vecka! Så skönt! Behövde köpa lite grejer till resan och passade på att shoppa lite. Var i Täby Centrum. Rätt nice shopping där faktiskt.

Skön lunch själv!

Underbart att ibland bara strunta i alla hälsokrav och göra som jag gjorde idag – äta en grillad focaccia och en hasselnöt/caramell-latte med grädde på till lunch. Jag gillar att äta nyttigt och älskar grönsaker mm, äter alltid mycket sånt.. Men skönt någon gång att bara äta något enkelt och gott utan att bry sig! Min sambo är också väldigt mycket av ett hälsofreak, så han vill alltid att vi ska bara äta übernyttigt.. Kan bli lite för mycket med alla nyttokrav ibland tycker jag..

Kvällen tog en hastig vändning.. Eller ja Mange har legat sjuk här så jag har väl insett att det är jag som får packa alla mina och barnens grejer.. Jag är förkyld, men bättre än Mange i all fall… Men nu verkar det som att jag får åka själv med barnen också. Mange stannar hemma på grund av att hans mamma är riktigt sjuk.. Han verkar forfarande lite i valet och kvalet men det verkar luta åt det. Puh! Kommer bli mysigt och kul ändå såklart men jag kommer säkert inte kunna ligga så många minuter i en solstol och läsa en tidning typ.. Hoppas på att kunna få en del hjälp med barnen, men det kommer ändå bli en väldigt intensiv resa när jag nu troligast åker ensam med en 2-åring och en 3-åring. Wish me luck!

Ska försöka blogga också, men det lär bli lite färre inlägg.. men tro inte att jag glömt er och jag kommer tillbaka! Kram 🙂