Från skräck till mys och ok-känsla

Dagis var stängt idag (kan ibland ge en skräck-känsla efter en rivig-barn helg).. Men kändes ok idag och det blev en mysig dag. Vi tog det lugnt hemma först. Sen blev det en sväng till biblan och lite fika med ”Grandma” i en galleria. Vi har städning (life-saver) på måndag-eftermiddag också, så då är det svårt att vara hemma.

Barnen var fascinerade av den stora julgranen i Västermalmsgallerian.
Barnen var fascinerade av den stora julgranen i Västermalmsgallerian.
Övar mig på att "duga som jag är" - får ju inte sminka mig på en vecka till p.g.a. sminktatueringen..
Övar mig på att ”duga som jag är” – får ju inte sminka mig på en vecka till p.g.a. sminktatueringen.. Tufft när man är bloggare och allt 🙂

Otroligt nog – insåg nu när jag såg barnen på cafét att de faktiskt kan sitta som normala små människor på fåtöljer/stolar och fika lite (wow!). De är inte bebisar längre – det är mest otroligt skönt även om jag kan bli nostalgisk när jag ser bilder ifrån när de var riktigt små. De senaste åren har varit rätt tuffa för oss i.om. att barnen kom med bara 16 månaders mellanrum, så det är befriande att de blir större och kan göra mer saker själva.

Barnen kan vara gulliga mot varandra och Wille kan vara en beskyddande, omhändertagande storebror (också). Kolla bevismaterial här 🙂

 

Barnen fick mandariner av Grandma.
Barnen fick mandariner av nytto-Grandma. Själv bidrog jag med vaniljmunkar 🙂

Nu är vi hemma och jag har lagat en matkasse-middag. Verkar kunna bli rätt gott. Men tycker det alltid tar mycket längre tid än vad det står – ska vara en snabb-kasse, men tycker det alltid slutar med att det tar en timme ändå..

2 thoughts on “Från skräck till mys och ok-känsla

  1. Här hemma är städhjälpen oxå en life saver. vet inte hur jag skulle orka utan. Även matkasse har jag och har äntligen hittat en som inte tar en timme att laga. testa matkomforts wroom kasse. Så nöjd! om du vill testa kan du få 100 kr rabatt första 4 veckorna genom mig.

Comments are closed.