Frissan igen. Före- och efterbilder

Jahapp idag var det dags att gå till frissan igen. Inte göra om hela håret för jag var ju nyss där.. Men jag tyckte färgerna blev lite för kalla o.s.v. sist kolla här förebilden..

Före. Håret har en ljus lite kall ton (fast det syns kanske inte så bra här.. jaja).

så jag fick komma tillbaka idag och så fixade min frissa en varmare ton i mitt hår. Hon sparade mycket av överhåret som jag ville skulle bevaras ljust (hon la bara en glansinpackning i den delen) men så la hon i en inpackning med en guldig/sandig färg i resten av håret. Jag tyckte det blev lite skillnad ändå och så fick jag med mig en stor ask med inpackning med samma färg att ha i hemma sen när jag tycker det börjar bli för kall ton igen. Vad tycks?

Kul – hon lockade mitt hår lite också. Jag vet typ inte hur man gör det ska erkännas, men blir sugen på att lära mig. Det ser ju helt klart lite glamorösare ut på en gång när det är lockigt. Lite Hollywood-style 🙂

Hade en rätt skön dag idag. Förutom frissan hann jag med att både att träna, kommunicera med lite kunder och mäklare, leta lite möbler och leta lokal och (hoppas jag) få napp när det gäller lokalbiten. En man som är ansvarig för lokaler på en stor värd var urtrevlig och hjälpsam och lovade ringa mig imorgon angående det. Hoppas, hoppas, hoppas det kan leda till den perfekta lokalen för mig och Ribbing Styling! Tackar redan nu Universum för det – måste ju affirmera! 🙂

Behöver du eller någon vän hjälp med homestaging, inredning eller renovering, personlig styling eller shopping? – kontakta mig på info@ribbingstyling.se 070-734 05 21

2 thoughts on “Frissan igen. Före- och efterbilder

Comments are closed.