Frustrerad.. men fokuserar nu på det viktigaste i mitt liv

J-klar vad jag får öva mitt tålamod! Alltså hantverkare kan vara bra knepiga, håller på att bli tokig! Otroligt vad de räknar konstigt och verkligen saltar alla räkningar. Helt otroligt! Har kommunicerat med så många nu angående ett projekt och jag har försökt affirmera att allt kommer bli perfekt o.s.v., o.s.v. Men det har inte kommit någon bra lösning än.. förhandlar och får försöka affirmera vidare ändå. På något sätt borde det kunna lösa sig!

Lite klurigt. Har nu flera projekt samtidigt, där jag är mellanhanden mellan kunder och hantverkare och det är många överenskommelser att göra, massa olika nycklar hit och dit och allt möjligt att hålla reda på. Men gillar ju det också, att ha mycket att göra såklart. Det är ju bara att ta en sak i taget.. så blir det bra. Det är faktiskt det viktigaste i mitt liv nu, att få igång firman ordentligt och få ordning på min ekonomi. Man måste ha grunderna på plats, sen kan man bygga på med allt annat runtomkring.

Var i alla fall iväg på en andlig grej igår någon timme. Väldigt skönt, som en liten avslappnande oas i det hektiska livet.. Träffade lite vänner där också som gav kärlek och det var kul att prata lite efter.

Hoppas du har det bra. Kommentera gärna om du vill. Kram