Fulaste bloggsefien – eating a tomato :)

Jobbar på, full rulle.. Har varit ute i huset vi ska renovera idag med en hantverkare. Det kommer nog gå bra att få till en bra deal med honom.. Måste gå nu. Efter det åkte jag direkt in till stan till en kund med en stor våning i stan som behöver hjälp med lite målning och så homestaging inför försäljning. Det ska bli jätteroligt att jobba med. Jättefin är den verkligen, ser ut som 3,5 m i takhöjd och sekelskiftestil som jag älskar. Deras familj är en återkommande kund så det är ju roligt. Sen har jag suttit lite på café och ätit lunch (ej ens sugen på semlor = wierd :)).. och kollat på mäklarbilderna (renoveringsobjektet) och lusläst och skrivit om texten. Jag är väldigt kinkig men måste ju maxa på alla nivåer såklart! 🙂

Snart blir det att hämta barnen och så föreslog mamma att hon skulle bjuda oss på ”lyxpizza” idag i vårt område. Mums 🙂 Och skönt att slippa laga mat.

Intensiva men roliga dagar nu. Måste väl ”hämta igen” mig  själv här också i dagarna känner jag.. Men just det senare ikväll kommer jag nog få gå på ett andligt möte och träffar säkert lite vänner där. Underbart! Haft en del roliga samtal också med vänninor här i dagarna, men har varit lite stressad, så haft svårt att slappna av helt. Kul nog har jag flera väninnor som är i samma bransch, så förutom livet överlag så vi kan bolla olika projekt och idéer.

Lite bra på ett sätt att jobba mycket verkar det som. Tycker jag blir lite lugnare i känslolivet känns det i alla fall som so far (hoppas det inte kommer någon bomb senare..). Det är en lättnad också att den lite oroliga tid när jag inte visste vad jag skulle göra är slut – det påverkar såklart säkert också. Tackar för att Universum uppenbarligen lett mig på rätt väg! 🙂 Hoppas du har det bra! Kom gärna dina med kommentarer här.