Gladast för 2016, Vad kan jag bli bättre på 2017? Dina listor?

Funderade lite på året som gått. Det har varit ett intensivt år men våra små barn. Det har verkligen varit en kamp ibland och nästan ”ett överlevnadsläge” här hemma emellanåt p.g.a. flera olika omständigheter.

Har ibland drömt mig bort till när jag blir äldre och får lite mer egen tid och bara kan hitta sig själv igen. Men när jag tänker efter var jag verkligen redo att ”släppa mig själv” ändå, när jag blev mamma och få en ny dimension av livet så att säga.. som det ändå innebär.. Det blev tråkigt att bara ta hand om sig själv hela tiden tyckte jag. Men det ena ska väl inte behöva helt utesluta det andra i längden.

På jobbfronten har jag efter alla mammaledigheter tänkt att jag ska ha ett ” fast jobb” istället för att var egenföretagare. Jag provade på det en tid vilket var delvis kul, men fick inte fortsätta där så har sen sökt en del nya jobb, men det har inte känts som jag kommit loss med det/ inte känt mig helt motiverad.. OCH så har jag börjat blogga med hull och hår! Och har kommit på att det verkligen är min grej och något jag vill fortsätta med och tror jag kan bli riktigt stor inom bloggvärlden faktiskt! 🙂

Här några listor för 2016, 2017. Det var ganska skönt och gav lite ro att spalta upp lite för min egen skull. Gör det du också vetja! 

Det här är jag gladast för 2016

Att jag hela tiden får öva mig på att bli en bättre mamma

Att jag har två underbara, roliga barn

Att jag börjat blogga och fått bra respons på det

Att jag fått odla vänskapsrelationer och fördjupa några ytterligare

Att jag hela tiden gör så gott jag kan

Vad kan jag jobba på 2017?

Försöka bli en ännu mer mjuk, tålmodig och kärleksfull mamma

Ta hand om mig själv bättre

Prioritera träning mer och försöka minska på onyttigheterna (fast är redan sugen på semlor typ så vi får se hur det går.. haha)

Inte vara så på defensiven i relationer – inte reagera så mycket på allting/ tolka saker och ting negativt om det inte är det (blir svårt men man kan ju alltid försöka)

Ev. gå till någon KBT-terapeut för att se klarare på saker och ting, utvecklas mer som människa

Ta mer actions som kommer skapa mig den livssituation jag vill ha

Fortsätta jobba mot mina personliga mål – t.ex. bli helt kreditvärdig enligt bankerna

Hjälpa andra lite mera t.ex. inom personlig utveckling (pro-bono)

3 thoughts on “Gladast för 2016, Vad kan jag bli bättre på 2017? Dina listor?

  1. Låter som bra mål! 🙂 Du kan ju baka nyttiga semlor, eller faktiskt unna dig en go semla någon gång. Man behöver inte sluta helt med det goda för att bli hälsosam 😀

Comments are closed.