Go for your nr 1!

Idag märker jag att jag känner mig riktigt glad i hjärtat – det märker jag när jag möter vänner osv och känner att jag kan ge glädje och stråla ut bra energi till andra. Jag har fått energin ifrån att ta en risk och våga göra det jag älskar att göra – d.vs. att köra järnet med den här bloggen (fast människor omkring mig sagt att det kommer bli svårt). Det är ett val att inte bara ta vilket tråkjobb som helst för att överleva, utan leva sin dröm och våga tro på att den är sann. I sin TV-show intervjuade Oprah många miljardärer, och de hade alla det gemensamt – att de jobbade med vad de älskade att göra. Även om jag inte nått stor framgång än med bloggen (är så nystartad, men jag vet att det kommer) så ger det en kick och ett lyckorus att jag gör det som jag vill göra och det som också ligger precis i linje med den jag är. På samma sätt blir livet mest spännande om ”we go for our nr 1” när det gäller kärlek. Öva dig på att gå fram till den man/kvinna du tycker är absolut mest attraktiv, inte den näst-snyggaste bara för att du tror att du inte är tillräckligt bra för din nr 1. Det kommer att ge en kick i sig även om du skulle få nobben. Du har i.o.m. detta sagt till digsjälv att du är värd bara det bästa och vågat ta en risk.

Kom gärna med dina kommentarer angående detta! Tror du på det här eller har du en annan filosofi?

image

6 thoughts on “Go for your nr 1!

 1. Du är så Fab och jag håller helt klart med, framgång följer av att göra det man älskar! Go for it ❤️

  1. Åh tack Ulrika! Roligt med lite input! Yes vi ska göra det vi älskar såklart och det som är vi 🙂 Är det Skogland? <3

 2. I needed to put you that tiny observation to finally say thanks a lot again just
  for the nice solutions you have contributed on this page.
  This is certainly strangely open-handed with people like
  you to grant unhampered just what a lot of folks would have supplied for
  an e-book in order to make some bucks on their
  own, most importantly given that you might have done it if you ever decided.
  These advice likewise acted to be the great way to recognize that other people online have a similar desire similar to my very own to know somewhat more in terms of this matter.
  I know there are a lot more fun occasions up front for folks who scan through
  your blog post. https://www.youtube.com/watch?v=fJd9oeS4mpk

Comments are closed.