God forts.! Julen rör upp mycket känslor!

God fortsättning på julen! Imorgon är det nyårsafton! Otroligt vad tiden går! Nytt år redan! Jag har varit uppe så mycket på nätterna med Laura som varit sjuk och varit hemma med dom så är typ vimmelkantig av trötthet.. Och min förkylning som jag haft svårt att ta hand om har brutit ut ännu mer.. Suck!

Jaja bara att acceptera att jag på något sätt måste ta hand om mig också. Älskar ju bloggen men kan bli smått manisk ibland och all den lilla tid jag har över, då jag borde vila, sugs jag in i bloggandet.. Jaja det är väl någon mening med det också. Om man, som jag, vill vara en toppbloggare så får man nog köra på ändå.

Tycker julen kan vara en period som rör upp mycket känslor. Många runtomkring mig berättar om hur olika ”issues” med deras familjer poppar upp till ytan nu. Om man är med sin ”ursprungsfamilj” sätts man ofta in i den roll man haft i familjen när man vuxit upp. Det kan det bli krockar i.o.m. att man ofta själv efter att åren gått inte alls ser sig som den person man varit när man växte upp. Då blir det jobbigt att ”sättas in i det facket igen”.

Jag tycker att jag har svårast att ”göra mig hörd” i min ursprungsfamilj. I andra sammanhang lyssnar människor verkligen på mig, men emellanåt känns det som att jag verkligen måste höja rösten ”hemma” för att någon ska lyssna. Det kan kännas lite tråkigt och kan göra att jag känner mig ledsen.

Hur känner du inför jul, familj o.s.v.?

(Är på en restaurang så kunde inte prata så högt, om du skulle undra :))