Grått och kallt, men mysigt, kul och varmt också :)

 

img_7042

Ja ännu en dag är tillända. Det har varit en kall, grå och hård dag, men den har också varit rolig, trevlig och mysig. Laura var i upplösningstillstånd rätt länge efter dagis. Allt var bara nej nej nej och skrik och tårar. Jobbigt att se henne må dåligt ): Borde hämta barnen tidigare kanske.. Det kommer och går lite gnagande dåligt samvete som mamma.. Men man måste ju jobba, återhämta sig ifrån barnen och Mange jobbar ju sent på kvällarna, så jag måste orka också.. Ja man får göra avvägningar varje dag. Mange lämnar barnen sent på mornarna i och för sig, så det blir inte max antal timmar på dagis ändå, vilket är bra.

När barnen kom hem fick de titta på TV ett tag.. kändes inte som något annat skulle gå med tanke på hur Laura mådde. Så jag kunde ägna mig lite åt bloggen, min youtube-kanal jag öppnade igår – kul nog och så. Häftigt mina följare verkar öka rätt snabbt nu! Jippi! 🙂

Barnen fick sen äta tjock-pannkaka, lite frukt och grönsaker. Sen badade jag med dom och det var mysigt förutom att Wille hade jätteont i magen. Misstänker att han kan vara gluten-intolerant. Han sa att de ätit makaroner till lunch och så åt han ju pannkaka till middag, så det blev mycket mjöl. Vi får väl kolla upp det. Wille la sig i sin säng efter badet för han hade så ont, och otroligt nog somnade han typ vid åtta. Det var ju skönt både för honom och oss.

Jag och Laura fick då lite egen tid att busa, leka och läsa böcker. Hon är ju bara för go vår lilla tjej! Så tacksam, hon är vår lilla pussgurka, minstingen som man bara inte kan pussa och krama tillräckligt! (Wille är inte lika pussig och kramig som Laura). Kolla dessa videos (jag utmanade migsjälv att lägga ut en video osminkad (efter badet ju). Det kanske inte skulle vara något för många av er, men för mig är det (tyvärr kanske) det. Jag ska ju duga som jag är var det, tjoho! 🙂