Haft en AP-jobbig dag! ):

Idag vaknade jag inte och bad Universum: Snälla kan inte ALLT gå fel idag?!!

Började hyfsat, jag var på ett trevligt möte med det andliga nätverket jag är med i.. Sen brakade det loss.. Var duktig tyckte jag och ringde Elgiganten och kollade om fläkten jag beställt länge sen kommit. Fick höra att det är bara att komma och hämta, för den fanns på plats. Jag gick till deras utlämningsställe och vänta hur länge som helst. Först gick en kille och letade och kollade länge och kom tillbaks och sa att nej den verkar inte ha kommit, det måste ha blivit något fel i kommunikationen. Men han skulle kolla med en gubbe till och jag hoppades det inte skulle stämma.. Väntade och väntade länge igen.. Men självklart stämde det. Fläkten var inte där ännu. Jag hade åkte hela vägen från stan till Bromma, suttit i massa trafik, betalat en massa trängselskatt osv.. och nu var det bara att vända och köra tillbaka, helt bortkastat..

Sen går jag och beställer tårtor till Lauras kalas i helgen, och köper dekorationer och rätt mycket mat i en stor affär där jag vet att jag just fått en kupong – typ storhandlar-rabatt 100 spänn. Men jag letar/rafsar jag som en tok i hela väskan, tömmer ut allt. Jag VET att jag lagt ner kupongen men den är såklart INGENSTANS (hur kan det vara så varje gång?)! Samtidigt blir jag sjukt stressad för det är en jättelång kö bakom mig i kassan och folk är irriterade och börjar grymta.. Fick strunta i kupongen och betala 100kr extra, väldigt irriterande..

Efter en snabb lunch och lite stress-jobb.. stack jag iväg för att hämta Wille extra tidigt. Han har haft ont i magen ett tag och vi har fått en remiss för att ta prover. På broschyren för labbets öppettider stod det klart och tydligt fredag öppet 8-16. Massa trafik igen men kom dit tillslut till 15.50. Men nejdå det var stängt. Det stängde minsann 15.30 på fredagar och jag måste ha fått en gammal broschyr.. Ojoj då höll jag på att explodera.. och bönade och bad att snälla kan ni inte ta proverna ändå (det var ju en sköterska där). Men självklart är detta byrokrati-Sverige och jag fick bara nejnejnej och hon pekade på deras lista på öppettider. Bah! Så vi fick åka hem i härlig fredagseftermiddagstrafik utan att ha tagit proverna eller något och Wille säger ”ont i magen, ont i magen”…

Nu är jag väldigt laddad för att vara ensam hemma med barnen hela kvällen ikväll..