Hela världen står öppen för mig!

Varit på ett givande möte och blev bjuden på en fin lunch nu av mina kanske blivande business-partners. Exciting! 🙂

Oj vet inte, helt plötsligt känns det som det finns så otroligt många möjligheter när det gäller vad jag ska jobba med så det blir svårt att välja!

Antingen drar jag igång business inom inredning, styling, ev. design av kläder med en partner eller så hittar jag något roligt halvtidsjobb som anställd.. Och fortsätta med bloggen vill jag såklart göra! Det känns verkligen som min grej. Och skulle kunna utveckla frilansjournalist-grejen och göra spännande intervjuer med intressanta personer.. Jaja, jag får nog fundera och sova lite på saken tror jag. Hur som helst kommer det bli bra.

Är du nöjd med det du jobbar med eller skulle du vilja förändra någonting/drömmer du om att göra någonting annat? Ser du att om du öppnar upp för möjligheterna finns de överallt och livet blir så spännande?

5 thoughts on “Hela världen står öppen för mig!

Comments are closed.