Helt slut, behöver vila och tanka upp med ny kraft

image

Ännu en dag är tillända och jag är så trött så jag inte vet vad jag heter.. Känner mig lite lost och deppig, men tror att det är mest att det är så intensivt och mycket jobb med barnen hela tiden. Det gör att man inte hinner stanna upp, tänka efter, känna efter eller lyssna inåt. Svårt då att inte bli dränerad emellanåt t.ex. på helgerna när barnen vill ses, uppmärksammas, ha ens kärlek hela tiden. Man ger och ger och även om man såklart vill det så finns det gränser för hur mycket man orkar. Självklart får man jättemycket tillbaka också i form av kärlek, skratt, mys osv.. men man behöver också ordna så att man får pauser för att tanka upp ny kraft och energi. Det är bra bloggandet, det här insåg jag först nu när jag skrev om det.

Jag är helt slut och behöver vila och ta hand om mig. Ska ta och lägga mig nu – det måste bli bättre med sömnen nu, annars kommer jag verkligen inte orka. Och imorgon har vi ordnat med barnvakt så vi får några timmars break för att gå på en ”Chakra Dance Meditation”. Det brukar vara otroligt helande och läkande. Man skakar av sig stress, spänningar, kommer ner i kroppen (ifrån ”mindet”), lyssnar in i sitt hjärta och kan släppa ut känslor som finns inom en och som behöver komma ut. Jag och Mange ska gå tillsammans. Det känns fint och bra att vi går på något gemensamt som brukar kunna stärka oss båda två och göra att det känns lättare igen efter att samarbeta hemma.

Bloggandet känns jättekul och det går ju bra. Jag har fått mycket bra feed-back av mina läsare jag fått hittills. Himla skoj! 🙂 Mina följare har fyrdubblats under kort tid – jag startade glammamman först ca en månad sen! Men jag är tacksam om du vill hjälpa mig nå ut till fler läsare. Dela gärna min inlägg vidare på Facebook – dela-knapp här under inläggen och tipsa gärna vänner och bekanta om glammamman! Har du någon hemsida/blogg där du vill lägga in länken till den här bloggen så skulle det vara suveränt också (det gör att man rankas högre på Google). Tack snälla! 🙂 God natt fina du 🙂

2 thoughts on “Helt slut, behöver vila och tanka upp med ny kraft

  1. Viktigt att ta hand om sig själv och varva ned.
    Ingen blir glad att man kör slut på sig själv – så hitta ditt eget sätt att lösa vardagen på ett vettigt sätt.
    Meditation är ett bra sätt att komma ned i varv.

    Och grattis till lyckosamt bloggande – men låt det inte bli en sak som stressar dig.

Comments are closed.