Hjärtöppnad och nära känslorna

47506_487518130827_4746624_n

Idag har jag försökt ta det lite lugnt och vara mjuk och snäll mot migsjälv och andra. Det var en liten utmaning på kvällen i.o.m. att barnen är så intensiva, men det gick väl hyfsat ändå. Efter AUM-meditationen känner jag mig befriad, lugn, men också väldigt känslig. Jag skulle kunnat gråta för vadsomhelst idag. Det blir så efter man går in i så starka hjärtöppnande processer. Att bli mer levande och öppen gör också att man blir mer sårbar. Det känns verkligen som en nystart och jag fick också nya insikter. Blev t.ex. medveten om att jag kritiserat andra människor för mycket, mest i mitt huvud. Det fick jag klarhet i nu att jag inte vill hålla på med. Det skadar kanske inte andra så mycket, men det svartar ner min egen tillvaro. Jag vill nu hålla mig i ”andlig spänst” så jag kan connecta fullt ut med andra människor, hålla mig i kärlek och också hjälpa/ge vidare det jag kan.

85 thoughts on “Hjärtöppnad och nära känslorna

 1. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and everything. But think about if you added some great photos or video clips to give your posts more, ”pop”! Your content is excellent but with pics and videos, this website could undeniably be one of the best in its niche. Amazing blog!

 2. Pingback: Google
 3. Pingback: adamandeve
 4. Pingback: real doll sex toy
 5. Pingback: tech forum
 6. Pingback: CTO Terbaik
 7. Pingback: beagle
 8. Pingback: tan dog
 9. Pingback: pdr training
 10. Pingback: SexualitySanctuary
 11. Pingback: malayalam movies
 12. Pingback: PHP Music website
 13. Pingback: Song
 14. Pingback: riva web
 15. Pingback: molybdenum wire
 16. Pingback: dabsjar
 17. Pingback: cat hotel
 18. Pingback: lgbt
 19. Pingback: Vibrator
 20. Pingback: Vibrator
 21. Pingback: sexshop gay
 22. Pingback: kerala used car
 23. Pingback: lion kona coffee
 24. Pingback: buy kona coffee
 25. Pingback: buy kona coffee
 26. Pingback: best dildo
 27. Pingback: tongue vibrator
 28. Pingback: adam and eve
 29. Pingback: Chaga Pilz
 30. Pingback: Masturbator
 31. Pingback: Mitsibishi
 32. Pingback: air jordan

Comments are closed.