Hoppas hoppas!

Tror ni jag blev smal av den här ”skinny” latten.. haha. Drick inte den här på eftermiddagen om du vill somna på kvällen! Hopplöst!

Haft en lite låg, orolig dag, vet inte riktigt varför.. men kan vara mänskliga hormoner typ.. Men fått en del vettigt gjort. Lämnade in bilen och fick en dragkrok fastsatt på den. Det tog typ hela dagen. Bilverkstaden ligger på Birger Jarlsgatan så hängde omkring i city dag. Satt på café och svarade på en kunds förfrågan om att homestaga en jättecool lägenhet som ligger på en pir ute i havet mitt emot Djurgården. Hoppas verkligen jag får det jobbet, det lät så kul!

Jobbade också med hemsidan och kommunicerade med de som jobbar med den. Det är en hel del jobb och några möten kvar, men känns jättebra och kul och jag tror den kan bli fin och bra till slut. När jag hämtade bilen hade de visst beställt fel krok – så den var jättelång och stack långt ut ifrån bilen.. Men men, de hade dragit el och allt så det mesta av jobbet var gjort. Hade inte riktigt fattat hur stort jobb det är. Släpet måste ju ha el till lampor o.s.v. Jag fick ha den långa kroken så länge och den funkar ju ändå och så skulle det gå fort för dom att byta till den nya när den kommer nästa vecka, så det var väl inte hela världen.

Laura är vår lilla baglady nu verkligen. Hon är galen i små väskor som hon packar fulla av små grejer och så är hon tokig i vagnar också. Kolla här på allt hon proppat på den här vagnen och går runt med! 🙂

På kvällen hämtade jag barnen och lagade mat. Vi har en laktosfri barn-matkasse nu så det är lite mild mat som barn gillar typ.. korvstroganof och det gick ju hem. Sen fick jag gå iväg på ett meditativt, andligt möte. Oj oj oj vad välbehövligt och jag känner mig verkligen som en ny människa efter. Ska försöka peppra på mer med den varan nu i dagarna. Vi måste ju ta hand om oss på alla plan, inte bara fysiskt utan andligt också. Sen ville jag boka in resan med mina väninnor.. men jag och en tjej ville boka fast den tredje var lite osäker på resmålet och trött så synd nog blev det uppskjutet till imorgon.. Priserna går ju upp hela tiden. Men vi hittade en resa till ett hotell med stor, fin pool utanför Aten till ett hyfsat pris. Och älskar ju Grekland, så hoppas verkligen på det! Tycker det är godare mat än i Spanien typ.

Imorgon blir det nog träff med mannen som ska göra klart Ribbing Styling-sidan nu och broschyr och visitkort. Sen måste jag jaga lokal-mannen också – lokal till mina möbler och all rekvisita måste lösa sig nu (har du tips?). I slutet av månaden måste jag ju tömma lägenheten i Alby, där jag nu stuvat in alla mina grejer.

Ok sovdags. Hoppas du har det bra! Vi hörs imorgon, kram