Hur jag flugit fram och nått mina mål!

Jag är din självutvecklingscoach - häng med varje dag!
Jag är din självutvecklingscoach – häng med varje dag!

För att inspirera dig ska jag berätta om mina häftiga upplevelser när jag använt mig av Attraktionslagen, affirmationer och visualiseringar för att nå mina mål.

Jag startade för en del år sen eget inom inredning och homestaging. Hade en helt annan utbildning i bagaget men kände att jag ville följa mitt hjärta och göra något ännu mer kreativt och skapande med färg och form. Så jag gick en 1-årig utbildning inom dekoration och inredning och sen med knappt någon erfarenhet alls så hoppade jag av ett ”fast” jobb och startade företaget.

Jag hade redan innan börjat affirmera och visualisera mina mål. Jag körde med affirmationen ”Jag är på rätt plats. Jag gör det jag älskar att göra. Alla mina talanger tas tillvara och får sitt rätta uttryck” (från boken Tänk dig ett bättre liv. Anna-Stina Vrethammar). Jag försökte inte lägga någon energi alls på det jag inte ville ha i mitt liv, d.v.s. hur tråkigt mitt dåvarande jobb var (jag var konsult uthyrd till ett gasbolag och fick gå en så tråkig utbildning om gasflaskor och olika betäckningar). Egentligen skulle jag ha kunnat bli riktigt deppig över hur trist det var – men nej jag satt på utbildningen och skrev mina affirmationer, blev glad av det och kände Yes-känslan av att jag redan gjorde det jag älskade att göra och det gick jättebra osv. Jag valde att lämna över till ”min starkare kraft” vad som var min ”rätta plats”. Det blev så att jag på något magiskt sätt åkte ifrån mitt ”tråk-jobb” till att ha startat eget inom några månader.

I början var jag orolig. Jag fick invändningar som ”ska du verkligen sluta på ditt fasta jobb och bli arbetslös” eller ”vill du förlora din lägenhet?”. Men jag valde att lyssna på rätt personer. Jag hade en personlig coach då som jag bollade saker med och så en annan person. De sa båda två mer eller mindre – GO! I slutändan var det jag som måste ta beslutet. Det var läskigt att ta klivet – men vågar man inget så vinner man inget här i livet heller 🙂 Och det var det verkligen värt det för jag fick jobba med något jag älskade att göra i många år och tjäna bra pengar på det. Det är en skön känsla att våga tro på sig själv och se att det går att lyckas.

Jag använde mig hela tiden när jag startat eget av affirmationer, visualiseringar och målbilder för att jobba på och sälja så jag fick in jobb och byggde upp en kundkrets. Jag ska gå in på mer konkret hur jag gjorde framåt här. Under ”Din självutvecklingsresa” här på bloggen kommer du få verktygen du behöver för att kunna nå dina mål och förverkliga dina drömmar.