Ibland kan man verkligen undra!

 

Snygg va?

Efter en sån kväll som jag haft ikväll kan man nästan börja undra om det verkligen är meningen att man ska ha en snart 2-åring och en 3-åring hemma samtidigt? Det kan omöjligen vara bra för hälsan? Barnen måste verkligen vara i sitt intensivaste state någonsin nu – wow – Universum ger oss utmaningar. Vad säger du som är i en liknande situation? Några tips, idéer?

Som att det inte räckte med ständigt trots och nej och vill inte hela tiden.. slänga grejer, ha sönder allt möjligt hela tiden, spilla ut drickor mm.. Det måste vara något fel på Willes mage för det blir en j-kla följetång på kvällarna nu med otaliga blöjbyten.. och han vill inte ha ”special babba” (amerikanska slang för bottle d.v.s flaska med välling typ). Special är en sort som är bättre för magen, men tydligen inte lika smarrig.. för den vill han inte ha.. och så blir han dålig i magen igen.. Ojoj vi får kolla upp det snart. Har en remiss men jag är lite nojjig för att gå dit och ta massa prover.. Tänk om de skulle hitta något allvarligt fel? Gud förbjude.. Nej tror ändå inte det för det verkar väldigt kopplat till det han äter ju..

Ja ja det var en småbarnsmorsas bekännelser för idag. Varför hymla om att allt är perfekt när det inte är det? Bättre att säga som det är så brukar det släppa lite och det kanske kan ge andra något. För jag tror det finns många andra mammor och pappor out there som också tycker föräldraskapet kan vara rätt tufft ibland och att det är fascinerande hur få det är som verkligen erkänner det.