Ice ice baby…

Vi hade bestämt oss för att åka till ett lekland idag.. men det var så himla fint väder att vi tänkte om och åkte till Hellasgården lite först.

Skönt att komma ut lite och få lite frisk luft och se fina naturen där. Det gav lite ny energi.
Otroligt vackert! Ljuset börjar komma tillbaka skönt nog.
Ner till bryggan ville de snabbt. Vi fick vakta som hökar..

 

Little ladys first time on the ice! 🙂 She was excited. It was fun to slide and fall down all the time 🙂
Sen fick barnen dela en varm choklad för första gången i sitt liv i det mysiga kafét som finns där med öppen spis och allt.
Wille och Laura var överallt! Man fick jaga som en tok! Och vilken ljudnivå det var också, oj oj, hade glömt hur rivigt det var! Men de hade såklart jättekul! Willes byxor blev så blöta när vi var ute så han fick gå i bara kalsonger. Efter ett tag som småbarnsförälder bryr man sig inte om sånt här (vi gör det inte i alla fall, skönt nog). 

Man får inte vara feg som pluttmamma. Det är bara att hänga med och åka nerför alla rutschkanorna.. 🙂
Alltså blev tokig på Wille som vägrade gå upp för trappan utan gick uppför kanan istället (vilket folk omkring såklart störde sig på..)

Ja det var en väldigt intensiv dag, men barnen fick massa roliga upplevelser och det är ju huvudsaken. Vi får fundera på hur det kan bli lite lugnare nästa gång. Det tenderar att bli lite rivigt och kaosartat både här och där.. och vi är inte precis de mest organiserade, strukturerade föräldrarna..

Och barnen har otroligt mycket viljor hela tiden nu så man håller på att bli tokig på dom, men det är bara att göra så bra man kan och sätta de gränser och säga de nej man orkar med. Men men, himla fint att umgås så mycket med barnen så här på helgerna. De är vilda, men väldigt söta och roliga nu.

2 thoughts on “Ice ice baby…

Comments are closed.