Idag har vi börjat julpynta American-Style! :)

Idag åkte vi iväg och köpte en fin gran – en inte alltför lång, fet kungsgran – precis som I like them! 🙂

Barnen tyckte det var kul att vara med och klä granen. Tyvärr också slänga runt julgransbollar mm mm. Tack och lov att det finns i plast numera!
Barnen tyckte det var kul att vara med och klä granen. Tyvärr också slänga runt julgransbollar mm mm. Tack och lov att det finns i plast numera!

Vi köpte julgranskulor, ljusslingor både till granen och uteplatsen och glitter såklart. Här är en bild på granen – men den är inte hundra klar än – en ljusslinga funkade inte – så ska fixa en till och lite mer glitter. Vi körde en ljusslinga med färgade ljus och en med vita. Kulorna är i silver, rosa och lila. Gillar den här stylen. Är inte mycket för mer ”helylle julpynt” i typ bara grönt och rött och så..

Wille får en liten mysig pluttgran i sitt rum :) Den har jag sprayat med vit färg, den har pynt i ljusblått, vitt och silver och så är det lampor i som byter färg :)

Wille får en liten mysig pluttgran i sitt rum 🙂 Den har jag sprayat med vit färg, den har pynt i ljusblått, vitt och silver och så är det lampor i som byter färg 🙂

Vi ska få upp lite mer pynt också i dagarna. Det är mysigt och lyser verkligen upp i mörkret och man blir glad när man ser det. Gillar speciellt att se en lysande gran om man vaknar tidigt när det fortfarande mörkt eller om man vaknar mitt i natten och går upp.

2 thoughts on “Idag har vi börjat julpynta American-Style! :)

Comments are closed.