Idag ska jag göra permanent make-up – spännande! :)

Idag ska jag gå till min fina granne Lulu Tantais salong Stockholms Beauty Center och göra permanent make-up. De är superproffsiga och gulliga, klicka in på länken här

Det jag ska göra är som små tatueringar nära ögonfranskanten – eyeliner, och under ögonbrynshåren för ögonbrynen. Jag hoppas det kan bli lite så här, kolla ögonbrynen före och efter. Skönt att känna sig lite pigg och fin även när man inte orkar sminka sig! 🙂

img_9895

Mange säger att han tycker varje dag utan smink är en seger typ, men jag har väl vant mig vid en viss sminkad look – så jag känner mig inte så fin utan.. så det är väl bara att acceptera! Jag tycker också vanligt smink är så kul och fina glittriga, metalliska ögonskuggor osv kan vara som konst typ, så det är nog meningen att jag ska sminka mig.. Fast såklart så orkar man inte varje dag riktigt och det är skönt att kunna ta ett break ifrån det också.. Återkommer med före och efterbilder! 🙂

Vad tycker du om det här? Har du gjort något liknande?