I’m back!

Laura och Wille hade så kul på alla coola slides utanför Heron 😊

Dötrött men rätt glad. Laura höll mig vaken i natt och kom sen in snortidigt imorse och väckte mig.. Dagens har varit ok. Känns som jag ändå fått en rätt skön distans till att det ofta kan vara kaos här på många områden. Jättestökigt, barnen trotsar skriker, övriga diskussioner och att jag och Mange tycker olika om det mesta o.s.v. Barnen är sjukt jobbiga, men sjukt gulliga, roliga, otippade (förvånar en hela tiden), charmiga, fina, goa. Så det mysiga och roliga väger över såklart även om man är som en klubbad säl redan egentligen efter typ halva dagen..

Blev en sväng in på MIO också. Barnen hittade sköna hörnan på Waynes.

Idag var vi ute på Sveriges favorit-billiga möbelvaruhus och köpte mörkläggningsgardiner till vårt vardagsrum (för Laura sover där nu). Först fick barnen leka lite på lekplatsen utanför Heron City och så åt vi lunch där. Sen lyckades vi faktiskt checka in båda barnen 1,5 h på lekstället med bollhavet på IKEA. Så det var skönt att vi fick ett break från barnen, kunde ta en fika och hitta gardinerna o.s.v. och handla allt vi skulle ha.

Barnen har jättekul ihop nu verkligen. Det är så roligt (även om de ryker ihop titt som tätt också).

På kvällen tittade vi på mello allihop. Barnen tyckte det var kul och dansade och lekte omkring. Och så fick de lite chips och crush till så de tyckte det blev lite fest.

Känner mig tacksam för att mycket nu känns rätt i mitt liv och jag är så mycket gladare och kom på idag att jag skrattar mycket mer och från hjärtat. Känns som vi ändå tack och lov tagit oss förbi den värsta småbarnsperioden. Under den första tiden med båda barnen kände man sig ibland knappt som människa och hade knappt tid och ork att ha så mycket socialt liv vid sidan av alls. Det känns nu som att jag ”kommit tillbaka” mer och mer på flera plan i livet igen, både när det gäller jobb och så gör jag t.ex. mer sociala grejer också. Ok det var allt för idag. Kram till dig.

3 thoughts on “I’m back!

    1. 🙂 yes. Men vet tine varför bilderna blev snea.. bara för jag la ut inlägget ifrån mobilen.. Jaja <3

Comments are closed.