Inredare in action

Känner mig nöjd. Vi har nu gjort klart två homestagingar på drygt en vecka (sen är det i.of.s. jobb med att fixa inför visningarna och packa ihop och flytta tillbaka alla saker).

Älskar att vara inredare! 🙂 Kontakta oss på RIbbing Styling om du vill ha hjälp med din heminredning, dina renoveringsprojekt eller för att homestaga din bostad inför försäljning (för att maximera försäljningspriset). 070-734 05 21 info@ribbingstyling.se

Men ändå, känns väldigt bra och så kul för båda mina kunder blev jättenöjda. Idag jobbade jag klart det sista i den stora våningen i Vasastan. 110 kvadrat och 3,5 meter i takhöjd. Oj vad en sådan våning sväljer mycket saker!  Det har varit mycket att ordna med, planera och en hel del att köpa in. En homestaging nivå mellan som det kallas i Ribbing Styling termer. Vi har tagit in nya mattor, lampor, gardiner, tavlor, speglar, rekvisita, enstaka möbler, växter, blommor o.s.v. Jag började också projektet med att vara lite projektledare för ett rätt omfattande måleriarbete i våningen. Återkommer med före- och efterbilder! Kunden tyckte våningen blivit jättefin och att den såg mycket större ut.

Jag assisterade sen den trevliga fotografen mycket i att flytta runt möbler och saker i lägenheten så hon kunde fota. Det var en hel del som inte skulle vara med på bild, men som mina kunder behövde ha kvar i våningen.

Sen bar jag ner en massa kassar och målarburkar och annat till bilen (mycket bärande när man är homestagare) och så åt jag sen lunch. Var riktigt hungrig vid det laget.

Efter lunchen åkte jag ut till en stor tapetaffär för att titta på tapeter till huset vi renoverar i skärgården. De stora ytorna i huset ska vara vitmålade men i sovrummen, på toaletten och i köket och en liten hall lutar det åt att det kommer att vara tapeter. Jag har tänkt tapeter i blått och vitt och blått, vitt och beiget och ev. ett rum med vita tapeter med rosa mönster. Toaletten vet jag inte riktigt än.. Hade inte så mycket tid idag, ska kolla mycket mer, men här är några jag såg idag. Oj oj oj vad fina det finns!

Den här tapeten blev jag helt kär i, åh! Men tyvärr så syns det inte att den har en underbart blå ton med nougat/beiget i. Wow! Den här tror jag skulle bli urfin i köket och den lilla hallen.

 

Den här hade också en helt underbar blå ton (som inte syns riktigt här). Fint i ett skärgårdshus, eller vad säger du?
Här var en vit/rosa-varitant. Men jag skulle vilja att det rosa mönstret var ännu mera subtilt. Rosa är jättetrendig nu, och jag tycker lite man ändå sugs med i trender och jag har blivit ännu mera sugen på rosa på sistånde. 

Ok dags att lägga sig. Kram till dig! Ge gärna dina kommentarer här.