Intense men mysigt

Det har varit en intensiv men mysig helg. Jag tycker barnen såklart blivit mer självständiga och leker mycket mer själva och tillsammans längre perioder nu.. Men de är också mer intensiva – lite som yra höns (är det normalt?) och är så himla högljudda. Det är konstant ljud, pratade, sjungande, skrikande och mycket ”mamma, mamma, mamma”.. Men vi har haft kul och gjort rätt mycket bra saker tycker jag. T.ex. har vi fått uteplatsen i ordning – så nu är det bara för solen att ”bring it on!” 🙂

På dagis gård när jag hämtade i fredags. Var lite läskigt och jag var lite omskakad av det som hänt. Fast var inte ens helt säker på vad som hänt eller om det fortfarande kunde hända fler grejer.. Hemskt hur detta kunde hända – hur kan det finnas sådana vidriga människor undrar man?! Eller ja sjuka måste det vara i alla fall.. Och man blir rädd för att barnen ska råka illa ut såklart. Vill ju skydda dom från allt ont. Mitt hjärta går verkligen ut till de mammor och pappor som förlorat sitt barn.
Klättrar gör det mycket. Speciellt Wille älskar det.
Spontankramis. Det gillar Mamma 🙂
I lördags fick barnen leka med sina sparkcyklar m.m. när vi varvade att vakta dom och jobba med uteplatsen och spraya våra utemöbler och fönster med en trädgårdsslang så de blev rena och fina. Himla smart att bo på markplan ibland 🙂
På väg till Hellasgården idag.
Fint att connecta lite med naturen och känna in våren!
Äntligen vår och blommor! 🙂

Under restaurangen på Hellasgården där vi åt lunch hade det ett jättebra mysigt barnrum som Laura och Wille hade så himla kul i.
Sen bar det av till Nacka Forum för att Wille skulle klippa sig. Egentligen ville han promt klippa sig i en ”racecar” men en traktor som de hade var helt ok verkade han tycka. Han var så himla trött här också efter all frisk luft och lekande i Hellas. Här är Wille före klippningen.
Han var riktigt snäll och satt nästan helt stilla. Var väl bra att han var lite trött här..
Ready! Tyckte det blev rätt bra även om det kanske inte var ”wow”. Sa att vi ville behålla det lite långt. Hon hade massa spraybalsam i så det blev lite platt, men efter badet ikväll kom lockarna tillbaka och det såg fint ut.

Sen hade vi barnen i lekrummet ett tag. De hade gratis barnvakt mellan 12-17 (!) men klockan var så mycket så det blev inte så lång stund.. Och så har vi ju Laura också som vi måste vakta själva för hon är under 3 år.. Men men jag fick ändå gå iväg och shoppa en liten sväng tack vare att Mange vaktade. Högg lite vårkläder i all hast pga tidsbristen, men blev ändå rätt nöjd med mina inköp 🙂 Äntligen är det lite mina färger i affärerna igen. Länge har det varit helt fel orangeaktiga nyans av rosa i affärerna.. men nu är riktig pastel-tuggummi-80-talsrosa tillbaka igen – som jag gillar. Och så ljusblått fanns en del också. Kan visa snart. Wille fick påskägg också av barnvakterna – oj vad det var populärt. Han delade lite med Laura också.

Ok det var en liten helgrapport. Mange och jag är alltid lite möra när helgen är slut och tycker det ska bli skönt med dagis några dagar. Ser fram emot att jobba vidare med våningen vi håller på och homestagar på Olof Gjödingegatan med Lana min duktiga assistent. Kul nog så har kunden redan varit där och sett vårt ”work-in-progress” och sa att hon är jättenöjd och tycker det blir jättefint och att barnrummet blev urbra. Roligt! 🙂 Återkommer med bilder! Sen ska det bli mysigt att fira påsk på Vindö med storfamiljen. Efter påsk ska jag träffa kunder i Enskede som vill ha hjälp att renovera och inreda sitt hus och så har vi nu veckan efter en staging av ett hus på 200 kvm inbokat. Ska ordna med blommor, frukt osv inför visningarna också på de stagingar vi redan har ute också. Kul att ha mycket att göra! 🙂

Ok, kram och hoppas du haft en bra helg!

One thought on “Intense men mysigt

Comments are closed.