Intensivt och rivigt

Oj intensivt med barnen och allt här hemma. Idag har vi varvat lite, Mange har tagit ut barnen i parken och så har jag städat, diskat och senare gjorde vi typ tvärtom. Som förälder blir det bäst om man pallrar sig ut i alla väder, barnen och alla mår bäst av det. Blir så instängt om man bara är inne. Fast jag är så trött på vintern och det här snöblandade regnet.. Man vill bara emigrera så här års..

Tyvärr är barnen rätt riviga numera. Båda barnen har börjar slå mig titt som tätt, t.ex. när de inte får sina viljor igenom. Inte speciellt kul. Wille känns rätt ohanterlig ofta. Han busar, testar gränser och är allmänt vild. Laura är mest gullig och väldigt självständig och leker sött med olika små väskor och lådor som hon samlar ihop och stoppar i små gulliga saker i o.s.v. Men hon är även otroligt bestämd, oj oj oj. Det var något av det första de sa om henne när hon började dagis. Det är bra för hon vet vad hon vill och tar sig för det hon vill göra. Men får hon inte som hon vill är det inte kul – då blir det skrik, gråt och bråk.

Har ändå lyckats vila upp mig lite idag. Min mage har känts väck igår och i natt så jag har kört inget kaffe, mild mat och extra vila idag och det har gjort susen. Laura väckte mig i natt men fick tack och lov sova ut imorse. Och så vilade jag lite på dagen när barnen sov. Himla skönt och välbehövligt och känner att jag laddat upp batterierna lite igen nu. På kvällen tittade vi på Melodifestivalen med barnen. Jag tycker det är himla kul och bra underhållning (även om kvällens låtar inte var så bra). Barnen hade jättekul. De stojade runt och dansade på soffbordet och hoppade ner ifrån soffan/ eller andra stolar ner på trampolinen och hit och dit. Imorgon får nog jag vara barnledig lite på dagen och så åker vi nog på söndagmiddag hos päronen på kvällen. Ok det var en liten dagsrapport. Hoppas du har det bra, kram

One thought on “Intensivt och rivigt

Comments are closed.