Jag är tacksam! Är du?

Känner mig faktiskt så här målinriktad och det är skönt att jag idag tror på mig själv som business-kvinna. Jag är proffs på det jag gör och vet att jag levererar bra resultat till mina kunder. (När jag startade upp firman för många år sen var jag mycket mer osäker.)

Två stylingar på en vecka tar ut sin rätt och man blir lite slut i kroppen. I.o.m. att jag behövt bygga upp mitt lager av stylinggrejer är det såklart mer jobb än det brukar vara också. Har köpt massor med fina, roliga stylingsaker idag igen. Jag har nu örnkoll på inredningsmarknaden. 🙂 Känner mig himla tacksam för att jag hittat tillbaka till inredningsbusinessen som jag verkligen älskar! 🙂

Var först i midsommarkransen och mötte upp min kund Kattis, mäklarkoordinatorn och en fotograf (från en större mäklarbyrå). Roligt nog tyckte Kattis att det hade blivit jättefint i lägenheten (hon hade varit bortrest och såg stylingen först nu) och att det såg luftigt och mycket större ut. Det är jätte mycket jag har gjort om i lägenheten som sagt – ni ska få före- och efterbilder snart.

Jag fick ett bra möte med dem alla och lämnade över en bunt visitkort till mäklarkoordinatorn och sa att jag gärna ville hjälpa dom med styling. Efter det åkte jag för att som sagt köpa in massa ny rolig och fin rekvisita. Flera butiker hade bra rea så det var perfekt läge. Jag hittade otroligt bra grejer! Med bilen totalt knökad åkte jag in till stan sen och bar in allting i den fina våningen. Det var så kul att till slut vara på plats och lägga alla fina saker där jag tänkt och testa olika styling-varianter, fick världens kick! :)Lite läskigt att vara så skyhögt uppe nr jag skulle ordna gardinerna – är säkert en 3,5 m i takhöjd.

Mina kunder Johanna och Marcus är så himla snälla och gulliga. Då vill man verkligen göra det där extra för att allt ska bli helt perfekt och man vill överträffa deras förväntningar.

Bloggen blir det lite si och så med nu.. Jag vill verkligen hålla igång bloggen, men när jag jobbar så mycket hinner jag ju inte mer än ett inlägg per dag.. och en toppbloggare (som är mitt mål) lägger ju ofta ut 3-4 inlägg per dag. Bloggen blir då som ett halvtidsjobb minst.. Jaja den får väl puttra på lite sin takt. Jag kan ju inte klona mig och jag måste prioritera de jobb som ger pengar nu först. Ok mer än läggdags nu igen.. hopplöst att lägga sig i tid när man bloggar.. Jaja kram kram