Jag utan smink idag, bara tatueringar.. & Gissa var är vi?

Ja var var vi med typ tusentals andra svenskar (kändes det som) idag?

& Vad tycks om min eyeliner-tatuering & ögonbryn? Ska fylla i dom igen i veckan lite men de kommer nog bli bra tror jag. Skönt att se någorlunda ”pigg” ut utan smink! 🙂

Jag och ”pluttis” = Wille, som börjar bli en stor kille. Han såg så vuxen ut idag för hade visst fått snebena och hade trendiga jeans och blå leopardtröja (och ingen blöjrumpa längre såklart) 🙂 Kanske blir en man av honom också en vacker dag hehe..

 

Barnen fick mutas lite.. fick för en gångs skull glass.. var ju gratis också.. & they loved it!

 

Laura fick vara enda barnet en lång stund som hon verkade må bra av för Wille fick dyka i bollhavet. Skönt för oss också att bara ha en att underhålla, ta hand om och jaga ett tag!

Vi ordnade en madrass till vår våningssäng till barnen, hyllor, pennor och andra pysselgrejer till barnen – jag det blev en hel del.. Är helt slut nu. Känner mig nästan bakis fast jag inte är det.. En intensiv dag.. nu fick pluttarna titta lite på IPAD så vi kan ta igen oss lite..

Blev lite sent ändå för var ju iväg lite och träffade massa roliga vänner igår. Himla kul, förutom mina nära väninnor träffade jag flera andra jag inte sett på länge och kunde ”catcha upp” med dom. Fick lite fin feed-back och pepp angående bloggen också och fick några nya trådar när det gäller jobb. Så det kändes som en lyckad kväll.

Hoppas du får en fortsatt fin kväll nu! Kram