Jahoooo! Dags att fira! :)

img_0989

YEEESSSS! Idag ska jag fira! Jag har nu gått ifrån 0 till att passerat 1000 läsare på några månader! 1000 känns som en magisk gräns. Känns superbra!

Hard work and the right thoughts pay off!

Och enligt min coaching-filosofi är det viktigt att fira delmålen. Nu blir det lätt att öka 50-100 gånger till ju 🙂 När jag firar bekräftar jag till mig själv att jag är på rätt väg och kommer att nå mina mål.

Enligt Universum finns ju inga begränsningar. Det är bara vi människor som värderar och bedömer saker som ”realistiskt” eller inte – ja, det blir ju realistiskt eller orealistiskt i.om. att det blir som vi tänker.. Men väljer man att tänka att ALLT ÄR MÖJLIGT istället och att det inte finns några begränsningar blir det ju ännu roligare resultat sen! 🙂

8 thoughts on “Jahoooo! Dags att fira! :)

Comments are closed.