Jippi!!!

Vi hade planerat fixa middag ihop med en annan barnfamilj ikväll. De har barn som är nära vara barn i ålder och de är väldigt trevliga. Vi har alltid mycket att prata om och Johan är också som Mange och jag musiker (eller ja sångerska) så det kunde nog bli lite musik också tänkte vi..

Men så har vi alla varit så krassliga här i veckan att det varit osäkert om vi skulle orka. Kul nog känns vi alla tillräckligt ok för att få ha lite nyårsfest i alla fall. Jag tyckte det kändes lite deppigt att inte göra något lite speciellt på nyår ändå. Vore himla mysigt att skåla med några andra vuxna vänner på 12-slaget o.s.v. (men vi får såklart se hur länge barnen pallar..).

Tycker ändå det är något magiskt, häftigt och andligt med nyår och jag ÄLSKAR fyrverkerier! Det är klart, det är ju verkligen glitter och färger så det räcker och blir över! Är ändå en festmänniska i grunden – fast är numera småbarnsmamma! Man kan ändå göra det lite kul och mysigt för sig, även om man inte går på en superglammig stor fest.. 🙂