Jobbigt läge!

Puh! Känns lite jobbigt. Mange är fortfarande sängliggande och tror att hans sjuka kanske gått ner i lungorna som någon slags lunginflammation.. Och så är han motståndare till alla sorters antibiotika.. läkaren på Gran Canaria ville redan då att han skulle börja med det. Mange säger att det förstör hela immunförsvaret o.s.v. Jag tror inte riktigt på det och tycker det är bättre att han blir bra. Inte bra att inte göra något åt lunginflammation tror jag.

Känner mig som en lite kaosig, misslyckad, strulig mamma idag också.. Barnen fick middag först vid sju och då var det lite för sent för Laura.. så hon hade ett utbrott (gråt, skrik, sparkande mm) som varade hur länge som helst! Och då fanns bara lösningen att sätta på Ipaden till henne..

Wille blev så trött av allt skrik och sen middag antagligen.. åt inte mycket mat alls för hade ont i magen igen.. och smög in i sitt rum med nappen och somnade vid halvåtta av sig själv. Laura är fortfarande vaken.. har typ småätit framför Ipaden i några timmar nu.. och kommer lägga sig sent nu ju. Barnen blir alltså helt osynkade.. Wille kanske vaknar fem-sex och Laura vill väl sova till nio.. Jaja.. inte hela världen.. affirmerar att helgen kommer bli bra ändå och känner ny energi efter resan och är redo att ”ta tag i” allting! 🙂

3 thoughts on “Jobbigt läge!

Comments are closed.