Jobbigt, mysigt, kul och bra

Syskonen gå hand-i-hand på väg på utflykten. Vi köpte nya, väldigt stereotypa skor åt dom. Men vad ska man göra – Laura vill nästan bara ha rosa och för Wille är det superhero tema som gäller för hela slanten..

Det har varit en salig blandning av grejer jag gjort idag. I början av dagen kändes det inte så kul (även om jag älskar mitt jobb) att tidigt en lördag morgon behöva åka från familjen och möta upp hantverkarna på Bauhaus och sen åka till IKEA och köpa in grejer. Huset i skärgården är i stort sett färdigrenoverat, men jag fick i veckan (som man brukar få göra) påpeka rätt många saker som behövde fixas till/ bli bättre. De här hantverkarna är bra och trevliga och tillmötesgående ändå, så det är ju skönt. Men det dyker ändå alltid upp vissa problem som måste lösas, oväntade grejer/ extra saker som man behöver få som att göra – och det ingår väl i jobbet fast de kan tycka att de inte visste det från början. Och de är ofta trötta i slutet på stora jobb som det här och vill bara gå vidare till nästa och projekten drar oftast ut på tiden – som det här också gjort. Men men hoppas nu att de fixar allting som var kvar och löser de sista problemen som finns.

Jag började ju med homestagingen av huset redan i fredags och det ska bli så kul att fortsätta med den biten på måndag. Då ska min nya (Amy Winehouse-kopia) assistent vara med och styla. Vi kom rätt långt med jobbet ändå i fredags. De flesta av möblerna är på plats, ska bara ta dit några till.. och även den mesta rekvisitan. Älskar verkligen att jobba med homestaging för det är en sån snabb inrednings ”make-over” man gör och man får så snabbt se resultatet.

Vi får nog jobba lite på barnens bordskick haha..

Anyway. Efter barnens vila idag så tog jag över barnen från Mange och åkte iväg till Sickla. Barnen uppskattade att komma iväg på en liten utflykt. För som är det mesta kul och spännande. Vi var först i en cykelaffär som hade lite jippo idag. Barnen hade kul när de testade cyklar där och Laura ritade en del med ett bord de ställt upp för barn. Sen blev det en smart fika.. OMG, är verkligen amazed att man kan nu sitta och fika med barnen utan total kaos! Wow! De har blivit större helt klart! 🙂 Sen fick de leka i ett lekrum som finns i Gallerian. De gick bara in direkt och började utforska vad som fanns där och leka, som om det varit deras dagis typ 🙂

Sen var vi utanför Gallerian och lekte också. Barnen tyckte det var jättekul med lekplatsen där. Lite läsligt dock för det var såna höga byggnader där som de skulle kunna ramla ner ifrån. Så jag fick klättra efter och vakta.

Innan vi åkte hem åt vi hamburgare på ett lite mer ”vuxen-hamburgerställe”. Häpnades igen av att det gick att äta på restaurang med barnen och de satt och åt och det var inga större problem. Wille speciellt älskar hamburgare. Jag var rätt ”duktig” och tog en soya-burgare. För barn fanns det bara kött tyvärr. De fick dela en barnportion av en hamburgertallrik (som var jättestor) som de gillade.

På kvällen tittade vi lite på Talang. Vi är verkligen en riktig barnfamilj nu som tittar på typ familjeunderhålningsprogram på helgerna. Men jag måste säga att jag tycker det är rätt underhållande. Såna program tycker barnen är kul också. De dansar med och har sig typ.

Ok nu är jag rätt slut. Laura har stört vår sömn så mycket den här veckan och så har jag jobbat med flera homestagingar och så har jag flyttat allt ut ur lägenheten i Alby o.s.v. Fullt upp och i samband med barnen blir man lite uttröttad.. Jaja, hoppas du har en bra helg. Kom gärna med kommentarer här om du vill. 🙂

11 thoughts on “Jobbigt, mysigt, kul och bra

Comments are closed.