Känner mig fett duktig!

Idag har jag tagit tag i massa saker som jag skjutit upp, som har legat och skapat oro. Har ägnat mig åt min firmas bokföring för förra året (även om jag inte haft mycket verksamhet då), bett om hjälp/rett ut grejer med min bokföringsman och kontaktat CSN angående mina studielån. Kollat igenom massa kvitton och ekonomiska papper.. Jag har lite svårt för såna här saker, men är ju så skönt när man kan få lite ur världen!

Känner mig verkligen igång nu med vår inredningsbusiness. Pratade med en mäklare idag som ev. ska hjälpa till att sälja bostadsrätten jag renoverat upp – som tack och lov till slut verkar börja bli klar! Och han sa också att de gärna vill samarbeta med Ribbing Styling angående homestaging av bostäder de ska sälja. Vi erbjuder ju också muntliga stylingkonsultationer d.v.s. ger kunderna tips och råd på vad de själva kan göra inför försäljningen av sina lägenheter/hus. Detta använder mäklarna som en extra tjänst att ”bjuda på” om kunden väljer dom som mäklare för att vinna affären i konkurrens med andra mäklare.

Nu ska jag snart iväg och fixa några ärenden på stan och sen också träffa en ”byggherre” som eventuellt ska hjälpa oss med renoveringen av huset vi jobbar med.

Hoppas du har en bra dag?! Kram

One thought on “Känner mig fett duktig!

Comments are closed.