Känner mig som en dålig mamma

Jag vill väl och älskar mina barn hur mycket som helst såklart, men känner att med dessa två små blir det ohanterligt hela tiden. Det är ofta minst en av dom som får ett utbrott och sparkar och skriker och vägrar någonting.. och det i samband med att man ska någonstans, komma iväg eller försöka få det andra barnet att inte riva/förstöra olika miljöer kan det bara bli för mycket. Ofta kan jag och Mange samtidigt bråka också.. När det är sådana kaos-situationer är det svårt att alltid säga till lagom mycket och inte höja rösten mot varandra och mot barnen.

Vi måste nog försöka få ner stressnivån och dela upp oss mer med ett barn var. Våra två ihop verkar kunna bli ohanterligt oavsett hur bra vi planerar o.s.v. Igår försökte vi kanske göra för mycket också i och för sig.. både Hellasgården och lekland på samma dag.

Idag är jag fortfarande i morgonrock och barnen tittar på Ipad/TV.. Ibland tror jag inte det är så hemskt. Det är ju faktiskt lugn och ro för alla.. På sin höjd går jag väl ut med barnen i parken idag. Mange och jag har också delat upp oss. Han är iväg nu på lite grejer och sen går jag iväg lite senare och är borta några timmar. Det är skönt att göra så också..

Ja det var bara skönt att dela dessa känslor och tankar.. vem vet kanske känner du igen dig? Eller om det är så att allting funkar perfekt för dig får du gärna dela lite tips till oss andra.

Och så är det bara att ”ta nya tag”.. Varje dag eller ibland kanske varje timme får man en ny chans att vara en så bra förälder som man kan.

4 thoughts on “Känner mig som en dålig mamma

  1. Hello there! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My site looks weird when viewing from my apple iphone. I’m trying to find a template or plugin that might be able to correct this issue. If you have any recommendations, please share. Thank you!
    holiceKl

  2. I simply want to say I am newbie to blogs and seriously liked you’re website. Probably I’m going to bookmark your site . You absolutely come with perfect article content. With thanks for sharing your web-site.

Comments are closed.