Känslostormar!

Ibland undrar jag om jag är världens mest känslofyllda människa.

Så har det känts idag i alla fall. Jag är väldigt – troligen för uppmärksam på andra människor och när de inte verkar tycka om mig. Idag kände jag mig väldigt sårad av en annan människa och kände mig så ledsen att jag lika gärna kunde börjat storgråta..

Undrar ibland om jag har mer känslostormar än andra människor – eller är det så att många andra trycker ner/bort sina jobbiga känslor? Kanske håller de sina känslor i schack, håller upp sin neutrala ”mask” genom att dricka lite extra alkohol/ ta någon annan form av drog/äta massa godis? Jag är i alla fall stolt över att jag idag kan berätta om mina känslor blir sårade av någon. Jag måste, annars spricker jag känns det som.. Om de tycker mindre om mig/tycker jag är jobbig på grund av det så får det vara så. När jag står upp för mig själv på det sättet och tar mina känslor på allvar kan jag släppa det oftast och gå vidare, även om jag fortfarande kan känns mig lite ledsen. Ja det var lite juldagsfunderingar. Vad tror du om det här?

2 thoughts on “Känslostormar!

  1. Känner igen mig.. har oxå otroliga känslostormar. Känns skönt att man inte är ensam. Låter oxå bli att döva med sprit och droger tar mig igenom skiten sen ör det bra. Tack för mig 😀

Comments are closed.