Kaos!

Allting blir så himla kaosigt med barnen! De är överallt, river ner grejer och vill konstant någonting.. mamma, mamma, mamma säger de hela tiden och drar i en..

Busfröna i action!

Eller ofta vill de inte ditt och datt och allt blir som en j-kla kamp, Puh! Längtar till att trotsåldrarna tar slut! Det blir aldrig någon ordning här för det hinner bli stökigt igen innan man hinner städa.. man bara springer omkring och ”släcker bränder” hela tiden.. Nej Wille inte hoppa på Laura, nej häll inte ut vatten över hela bordet, nej, lägg inte era köttbullar i vattnet, nej ni får inte ”barndricka” (söt) nu, nej ni får inte titta på TV nu… o.s.v., o.s.v… Men vad ska man göra!?

Ojoj känner mig inte alls laddad för att Mange imorgon åker bort flera dagar.. En j-kla tur att vi bokat in dagis på mellandagarna.. Då kan jag i alla fall shoppa och ta igen mig lite på dagtid.. efter förmodligen riviga mornar/ kvällar.. Jaja nä nu får jag affirmera positivt! Det kommer GÅ SOM EN DANS, LÄTT OCH LEKANDE! Jaaa! 🙂

Snart ska vi iväg till brorsan på Lidingö för ytterligare en julmiddag – ska bli kul och skönt att komma iväg hemifrån! 🙂 God fortsättning till dig!

4 thoughts on “Kaos!

Comments are closed.