Kom iväg en sväng på stan :)

image-11

Ikväll ordnade vi så vi kunde få komma iväg på bio och middag. Det var väldigt skönt att gå iväg för jag tyckte det blev så stressigt och rörigt med barnen på dagen. Bitvis går det hur bra som helst med barnen men ibland känns det bara för mycket.. ingenting funkar, allt går fel och tålamodet tryter. Då är det kanske bättre att lämna över till en barnvakt några timmar och ladda upp med lite ny energi.

För barnvakten verkar allting så lätt. Hon gick iväg med barnen på bio, våran snart 2-åring och 3-åring och så har hon ett barn i Lauras ålder och en tonåring som är autistisk. De skulle åka buss allihop ifrån Lilla Essingen och så hade hon redan dagen innan ordnat med små massäckar till dom, fixat popcorn och saft och tagit med det till bion och sen hade de på något sätt ätit hamburgare också i bion lät det som. Det hade gått hur bra som helst, inga problem, hon hade haft ply på allihop – wow – där ligger man i lä 🙂 Våra barn hade varit de minsta där. Alla hade fått små 3-d-glamögon också. Gulligt 🙂

img_8619

Vi åt på ett litet asiatiskt ställe. Vi hann inte mer än att ta något lite snabbt.
Vi åt på ett litet asiatiskt ställe.
Väldigt gott var det - dumplings med kyckling och så vegetariska och en urgod dumplingssås till. den består av soya, vitvinsvinäger och vitlök.
Väldigt gott var det – dumplings med kyckling och så vegetariska och en urgod dumplingssås till. Den består av soya, vitvinsvinäger och vitlök.

Ett tag var jag helt besatt av dumplings, men det har gått över, fast nu väcktes lilla dumplings-j-ln i mig igen 🙂 Finns ett annat ställe på söder där de har dumplings i en jättegod asiatisk soppa – en med stark chili i som är helt underbar.. Tror jag måste dit snart!

Nu ska jag gå och lägga mig snarast så jag är lite pigg imorgon.

Kom gärna med kommentarer här om du vill! 🙂

 

2 thoughts on “Kom iväg en sväng på stan :)

Comments are closed.