Kompisfika sen jobb med mitt renoveringsprojekt..

Efter en lite kaos-kväll igår med barnen som inte ville lägga sig och var överallt.. var det skönt att idag ta en lugn förmiddag och träffa lite vänner och fika..

Det var kul och jag känner att jag fick den gemenskaps-pepp jag behövde. Vi ska inte vara ensamma för mycket tror jag. Det var skoj att träffa en vän jag inte sett på länge och ”catcha upp” med henne. Vissa människor kan man känna sig nära, även om man inte träffar dom jätteofta. Hon är ju så himla go :).

Efter fikat var jag tvungen att rycka ut till renoveringsobjektet jag jobbar med – det var strul med köket, vissa skåp hade inte kommit och jag hade lyckats köpa fel fläkt.. Så måste iväg och byta.. Sen var vi och köpte belysning, kakel och tillbehör till köket mm. De är himla trevliga hantverkarna jag jobbar med så det är kul.

tittade på "seriös" belysning till lägenheten - men hamnade bland julgrejerna - älskar ju sånt! :)
Tittade på ”seriös” belysning till lägenheten – men hamnade bland julgrejerna – älskar ju sånt! Snart dags att ta fram 🙂
Köket som kommer vara klart redan på måndag sa hantverkarna.
Köket kommer vara klart redan på måndag sa hantverkarna.

Garderoben var visst för hög – då känner man sig lite som den blondin man är 🙂 men jag trugade lite så de gick till slut med på att såga av den lite.. Tror det kommer bli ok! Högblank vit blir ljust och fräscht i hallen tror jag.

Garderoben till hallen och några av hantverkarna.
Garderoben till hallen och några av hantverkarna.

Ja work-in-progress – på måndag ska vi köpa in ljusgråa klinkers till badrummet, fin trätrall till balkongen och lite annat smått och gott. Himla spännande att se hur det kommer se ut nästa vecka när köket är klart och när tapeterna kommer upp! 🙂

2 thoughts on “Kompisfika sen jobb med mitt renoveringsprojekt..

Comments are closed.