Kraft igen!

Idag känns saker och ting mycket bättre. Visserligen är Mange sämre igen och måste kurera på rummet.. Men jag har haft ”lugn i sinnet” och haft kul med barnen vid poolerna. Och jag får nog kraft när jag måste. Tack vare att jag fått hjälp med barnen kunde jag t.om. köra lite på ett vattengympa-pass.

Chillade lite i hotell-loungen innan lunchen.. Barnen försökte spela lite pingis..
Wille är en vilding numera, man vet aldrig vad han gör näst.. ofta kutar han bara iväg åt helt ”fel håll” så man måste vara snabb..
Laura organiserar barnglasen i restaurangen..
Barnens favoritsysselsättning är att ta drickor själva – eller ja Laura försöker men kan inte riktigt, men Wille kan. Vi försöker typ få dom att ta bubbelvatten eller vanligt vatten och inte läsk.. det funkar sisådär.. De lär sig mer och mer..

Till lunch åt jag lite typ choklad-grädd-tårta och beställde typ lyx-latte i baren. Himla gott. Man får passa på lite här sista dagarna att njuta av allt man har bara serverat framför sig (som man inte har hemma).

Wille fixar mammas hår.. 🙂

Ja det var en liten rapport ifrån idag so far. Nu är det bara typ två dagar kvar, snyft, snyft.. men ska försöka maxa upp allting nu och idag är en toppdag vädermässigt och allt så det borde gå prima! 🙂