Kul kväll med indiskt och karaoke! :)

Gulliga, fina, sångintresserade vänner. Dom har man många av kul nog! 🙂

Igår ordnade jag och Mange barnvakt så vi kunde komma ut lite. Vi hade samlat ihop lite vänner som vi vet gillar att sjunga och var på en indisk/pakistansk restaurang och åt god mat och sjöng 🙂 Jag är ringrostig när det gäller sång, men karaoke behöver ju inte låta bäst 🙂

Här ger jag och Maria (som är en duktig sångerska och kyrkomusiker) oss på en av mina all time favorite låtar. Kolla här (en snutt)!

”Glampappan” Mange var uppe flera gånger också. Är ju proffspianist och har en fin bas sångröst också. Kul att vi har musiken gemensamt!

Och här ger jag mig på Adele ”When we were young”. Love it! Kunde inte precis den perfekt men men.. kul var det ändå! 🙂

Känner verkligen att jag blir levande när jag gör det jag älskar att göra d.v.s. sjunga! Framöver när jag får mer tid kommer jag absolut sjunga mer regelbundet. Som soloartist eller i band och säkert även i gospelkör. Älskar ju gospel och det är fint med gemenskapen när man sjunger i kör. 🙂

One thought on “Kul kväll med indiskt och karaoke! :)

Comments are closed.