Kul nya spännande projekt!

Hej hej, nu har det gått ett tag igen. Hoppas du har det bra i denna nu, äntligen vår! 🙂

Mitt jobb som projektledare och inredare i villan i Nacka Strand börjar lida mot sitt slut. Det har varit ett roligt uppdrag med mycket jobb, research, ansvar och kommunikation åt alla håll. Massor av beställningar att göra och leveranser att passa. Oräkneliga timmar på byggvaruhus. Men jätte kul har det varit och det blir väldigt fint. Återkommer med bilder!

Har jag många nya jobb på gång också roligt nog. En köksrenovering i Vasasstan. Ska träffa henne i veckan. En stor altan/brygga som ska byggas i Saltsjö-boo med nedsänkt studsmatta (!) i och den del andra speciallösningar – kanske en eldstad o.s.v. Hoppas vi får det jobbet, lät kul! Dessutom ville de nog inom kort även totalrenovera sin villa också. Och så är det en lägenhet som vi kanske ska hjälpa till att bygga om norr om stan. De vill bygga väggar så det blir en uthyrningsdel och så sätta in ett nytt kök, lägga parkettgolv m.m. Lusigt har blivit lite som en byggfirma med inredningstjänster typ. Många verkar inse att de behöver renovera men förstår inte riktigt hur mycket jobb det handlar om. Då blir de glada att de kan få min hjälp att rita upp köket och göra alla val som måste göras när man ska göra om hemma.

Jag har varit väldigt upptagen på sistående – jobb, barn, andra sociala grejer o.s.v. Som människa är jag väl sån som gillar att ha mycket för mig. Men måste såklart påminna mig att även koppla bort jobbet ibland. Blir lätt att man småjobbar lite hela tiden när man är egen. Alltid något att kolla, något sms/mail som behöver skickas och så. Ska försöka bli bättre på att ha tydligare gränser mellan jobb och fritid. I och för sig har jag ju ingen chef som säger till mig vad jag ska göra, när jag måste vara på kontoret, när jag får ha semester eller inte ha semester – vilket för övrigt såklart är grymt skönt. Kommer ihåg när jag senast hade ett jobb som anställd. Herregud det blev ju världens grej bara dagis stängde tidigt en dag eller när det var stängt någon dag. Då fick man höra att ”ja men kan inte Mange vara hemma istället då” typ. Knäppt! Men som sagt man har ju såklart som egen ett större ansvar för allting och även förstås ansvaret att också få gränser mellan jobb och ”privat tid”. Även om jag älskar mitt jobb så är det viktigt också att vila/ koppla bort lite emellanåt.

Nu är jag med i styrelsen i vår samfällighetsförening och et bara öser in massa mail där (vilket kan vara aningen stressande). I helgen har vi trädgårdsdagar här (även kallat städdagar) här i föreningen. Det ska bli kul. Vi i styrelsen ska rodda med korvgrillning och fix runt det och vara informatörer för de som bor i området. Blir roligt att lära känna grannarna lite bättre och mingla. Jag har (troligen) inte barnen i helgen heller så jag slipper jaga dom samtidigt också..

Ok det var ett lite jobbinriktat inlägg.. återkommer med ett lite annat snart.