Kul och bra och jobbigt och tufft

Haft en ok dag trots detta hemska väder! Fy! Att man ska behöva frysa så mycket i det här landet! ): Jaja.. Först var jag och träffade en tjej som troligen vill bli min assistent, typ praktisera med mig på Ribbing Styling. Jättetrevlig tjej kul nog! Lik min idol Amy Winehouse och hon målade urfina tavlor i blåa nyanser som jag gillar. Kan nog bli kul. Jag jobbar rätt mycket själv nu så det skulle vara trevligt med mer sällskap och tacksamt att ha någon som kan hjälpa till med mina projekt veckorna som kommer här. Huset i skärgården ska enligt hantverkarna vara helt färdigrenoverat nu – jag ska ut och kontrollera allting imorgon – spännande! Så jag ska homestaga upp det nu – det blir en lite klassisk möblering med en marin touch tror jag. Ljusa, mjuka färger, mycket blått och vitt. Återkommer med bilder! Och så direkt efter fr.o.m. torsdag nästa vecka ska jag homestaga en våning på Kungsholmen. Det är kul för det blir en helt annan stil där vi delvis följer kundens stil med kristallkronor och en del andra möbler som ska vara kvar.

Det är roligt och gulligt men också rivigt med barnen. Wille testar så mycket, är himla obstinat och håller på att reta Laura ofta så hon blir ledsen. Man ska ju inte reagera för mycket på det beteende man inte vill ska fortsätta men man måste ju sätta gränser och det är svårt att inte bli arg när han är dum mot henne eller mig. Men ska försöka ”vara trög” som man ska vara och inte reagera så mycket och istället försöka ”lysa med ficklampa” på det som är bra (för då ska man ju få mer av det). 15 min Mamma och Wille och 15 min Mamma och Laura tid borde vi få till också.. har varit dåligt med det på sistånde.

Imorgon ska jag börja styla skärgårdshuset som sagt och kul nog (och lite speciellt) ska en tjej följa med och hjälpa mig. Det är ett av mina ex nuvarande tjej (tror i alla fall det fortfarande är ihop). Hon funderar på att starta stylingfirma också och tyckte det kunde vara kul att vara med. Blir kul och nice med lite sällskap.

Ska lägga mig för är helt mör i kroppen för har köpt massa fina lakan och påslakan m.m. både hem och till styling som var blytunga och jag bar runt dom på stan rätt länge. Parkerar på Kungsholmsparkering nära Centralen – det är perfekt, men ändå en bit att gå och inte som när man kör runt och köper grejer och kan lägga direkt i bilen efter.

Ok, god natt, sov gott, kram

7 thoughts on “Kul och bra och jobbigt och tufft

Comments are closed.