Laura 2 år idag. Vi har verkligen haft 2 bebisar samtidigt.

Vår älskade Laura bara några timmar gammal här 🙂

Idag är det på dagen 2 år sen vår lilla dotter föddes. Så glada och tacksamma för att hon kommit till oss. Det var lite snabbare än vi trodde – Wille var ju bara 1,2 år när hon kom. Jag kan ibland få dåligt samvete för jag skulle velat kunna ge honom all uppmärksamhet lite längre. Men å andra sidan, om vi skulle ha väntat kanske han inte skulle ha fått en syster – som jag tror han uppskattar och kommer uppskatta framåt hela livet. Ja, det blev väl som det skulle.

Här är när vi kommer hem från sjukhuset med Laura och Wille får träffa sin syster för andra gången. Han hälsade på en gång på sjukhuset också. Han är verkligen bebis själv här ju, plutten.

Universum hade en plan för oss tror jag. Även om det varit ”rivigt” för oss också att ha barnen så tätt. Nu börjar vi se ”ljuset i tunneln” och vi får uppleva fördelarna. Barnen kan nu leka otroligt bra ihop nu långa perioder. Länge tyckte jag Wille bara skrek efter att titta på TV/ IPAD hela tiden och jag tänkte hjälp hur ska detta gå. Han vet inte hur man bara leker. Men nu har det släppt och barnen kan leka i någon timme i sträck (!) (WOW!). De leker att en är bebis och den andra mamma/pappa eller att en är katt och kryper omkring och jamar 🙂

Här är vi på en mysig nyårsfest hos syrran och hennes man Johan Linander och Laura är här alltså bara 9 dagar gammal 🙂

Leopard rules på både bebisar och mammor för övrigt 🙂