Le grand tour. Kolla här nu!

Så här blev mitt renoveringsobjekt efter renovering och styling! Oj vad mycket jobb men jättekul och skönt att det är klart nu. Kolla här guidar jag runt dig!

Anlita gärna mig på Ribbing Styling som projektledare om du ska renovera eller så kan jag hjälpa dig med din inredning hemma eller homestagea din bostad inför försäljning. Homestaging är numera en avdragsgill försäljningsutgift.

Kul nog har vi redan massor av jobb inne. Otroligt nog har det blivit så direkt, jag nystartade upp Ribbing Styling igen bara för några veckor sedan. Både större renoveringsjobb och flera homestagingar och ett hem-inredningsprojekt jobbar vi med nu.

Blev lunch idag vi tre och jag är helt slut nu.. Hade glömt lite hur fysiskt det är att jobba med styling. Lär inte vara rund och go länge till i den här businessen haha.. för och nackdelar med allt som vanligt.. Klart att det är chill att bara sitta och softa framför en dator.. Men jag gillar nog ändå ett mer varierande jobb där jag där jag rör på mig mer tror jag.

Var lite knäckt idag när jag var klar och de hade fotat. Kändes som jobbet aldrig tog slut.. Alltid massa grejer att plocka undan, ta tillbaka till lagret, massa sopor, nu var det massa färgburkar också som dessutom läckte ut precis när jag trodde jag var klar med allt till slut.. Puh! Jaja.. Det är inte så här varje dag man jobbar som inredare ändå. Kroppen hinner ta igen sig emellan. Unnade mig en lyxfika efter.

Eller ja lyx och lyx men glassen.. alltså svingod men en liten mjukglass med chokladdopp och lite nötter på = 45 spänn! Är jag gammal eller var det dyrt? Jag är typ världens mest oekonomiska människa annars och skitslösig, men det reagerade faktiskt t.om. jag på. Jaja, det var värt det, grymt gott och inte alltför stor var den.

Satt och tog det rätt lugnt i typ en kvart tills det var dags att tömma bilen som var full av grejer och bränna in till stan för att hämta på dagis. J-klar vad man njuter av de lilla pauser och ledigt man får när man jobbar hårt! 🙂

2 thoughts on “Le grand tour. Kolla här nu!

Comments are closed.