Lite rolig shopping – nya brallor med ”patches”

Kolla mina fina nya byxor med "patches" jag köpte idag. Me like :) Hittade dom på Calzedonia. en bra affär för mig som är kroppsmässigt ett "äpple" gillar smala brallor, tights och så har de en del med glittriga-/glamdetaljer såklart.
Kolla mina fina nya byxor med ”patches” som jag köpte idag. Me like 🙂 Hittade dom på Calzedonia.

En bra boutique för mig som gillar smala byxor och tights. Är ju kroppsmässigt ett ”äpple”, d.v.s. breda axlar och rätt bystig med ganska (relativt hehe) smala ben. Jag väljer gärna lite mer löst hängande toppar som är ”snällare” mot min mage och tightare nertill 🙂 Ofta snyggt om det är lite mer figurnära upptill eller nertill. I den här affären brukar de också kunna ha lite tights/strumpbyxor med glittriga applikationer också, men jag gillar även ”patches-trenden” i sig som ni ser här. Varför inte liva upp några av dina plagg där hemma med lite patches – finns i syaffärer. Kolla lite fler bilder som visar patches (lite mer glamtappning).

 

156523983-1185288832-1186583528

Alltså hur snygg är inte den här röda jackan med glitter-patches! Love it! 🙂 Det är många jackor i ”bomber-modeller” i år. Fint tycker jag!

One thought on “Lite rolig shopping – nya brallor med ”patches”

Comments are closed.