Livet är inte alltid lätt.. men känner tacksamhet!

Livet är verkligen inte alltid lätt. Jag är nog verkligen inte den lättaste personen att ha att göra med i relationer. Men jag kan bara försöka göra mitt bästa och får acceptera hur det är och får väl se det som att jag har utvecklingsmöjligheter även på det här planet i mitt liv.

Känner mig tacksam idag för att vi haft en sån fin julafton tillsammans (till slut) både i vår lilla familj och i vår storfamilj. Alla har varit lite stressade inför julen, men nu kan alla slappna av och bara njuta av att umgås o.s.v.

Wille och Laura har haft så kul! Fick uppleva att en riktig tomte kom (deras storkussin Lukas) och fick många julklappar som satt som en smäck. Lite komiskt så var Willes favorit-present en elektrisk spindelmannen-tandborste som jag hade tänkt ge honom ändå, och funderade på om jag verkligen skulle slå in den ens o.s.v. Men han höll på att göra alla galna med att ha den på hela tiden, den låter ju en del, men men.. 🙂

2 thoughts on “Livet är inte alltid lätt.. men känner tacksamhet!

Comments are closed.